Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum vrea Dancila sa acopere dezbaterea lui Iohannis - ii invita pe jurnalisti la dialog deschis

Hotnews Hotnews,
 Cum vrea Dancila sa acopere dezbaterea lui Iohannis - ii invita pe jurnalisti la dialog deschis

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, i-a invitat marti pe jurnalisti la un dialog deschis la Parlament. Cu doar trei ore inaintea dezbaterii presedintelui Klaus Iohannis, staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a anuntat o dezbatere deschisa cu jurnalistii, programata de la ora 18. 00, in conditiile in care dezbaterea lui Iohannis are loc de la ora 19. Invitatia apare in contextul in care Iohannis a refuzat o intalnire fata in fata cu candidatul PSD, iar Dancila lua in calcul chiar sa mearga la dezbaterea organizata de PNL. continuă pe Hotnews

De ce nu a mers Dancila la dezbaterea lui Iohannis

Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care nu a dorit sa participe la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Fostul premier a primit informatii ca va avea parte de jigniri si a dorit sa evite aceste.

Merge sau nu Dancila la dezbaterea lui Iohannis?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca va analiza si va decide, impreuna cu cei din e.

Ce se va intampla, daca Dancila se prezinta la dezbaterea lui Iohannis. Reactie neasteptata

Viorica Dancila este avertizata. Ce se va intampla cu aceasta, daca se decide sa se prezinte la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce vor face oamenii presedintelui? Ce va pati Dancila, daca se va prezenta a dezbaterea lui Iohannis? Klaus Iohannis a oferit raspunsul mult asteptat la intrebarea pe care si-o pune toata lumea. Presedintele Klaus .

Urzeala selfie-urilor la dezbaterea paralela Iohannis - Dancila. Ce a aparut pe paginile de Facebook ale liderilor PNL si PSD

Dezbaterea paralela Iohannis-Dancila a reprezentat un bun prilej pentru politicienii din cele doua tabere sa se intreaca in selfie-uri postate pe Facebook. Inaintea celor doua evenimente, dar si in timpul.

Merge sau nu Viorica Dancila, marti, la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Turcescu: S-ar pune intr-o situatie destul de penibila Ce spune deputatul PMP despre absenta confruntarilor electorale (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu nu crede ca Viorica Dancila se va prezenta, marti, la BCU, unde presedintele Klaus Iohannis organizeaza un eveniment, in care va intra in dialog cu jurnalisti, politologi si.

Dezbaterea lui Iohannis, inaintea turului II. Lista jurnalistilor care vor participa si ii vor pune intrebari presedintelui Dancila nu exclude sa mearga, Iohannis spune ca nu o primeste

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, seful statului, candidat PNL, va raspunde intrebarilor a noua jurnalisti si formatori de opinie. Dezbaterea este gazduita de SNSPA.

Viorica Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. Intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca, noteaza Hotnews. ro .

Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca.

Rares Bogdan a raspuns daca o primeste pe Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis de la SNSPA: Nu are ce sa caute!

Rares Bogdan a vorbit despre detaliile dezbaterii de marti, la Antena 3, in conditiile in care Ionel Danca nu avea informatii exacte despre stabilirea locului dezbaterii, conform sursei citate. SNSPA a.

VIDEO Dezbaterea presedintelui Iohannis cu jurnalisti si politologi: Va garantez, fara mine statutul de drept din Romania s-ar fi rupt Solutia cea mai simpla, de anulare a OUG 114, nu e fezabila

Solutia cea mai simpla, de anulare a OUG 114, nu e fezabila, sunt chestiuni care nu mai pot fi intoarse pur si simplu, a declarat presedintele Klaus Iohannis la dezbaterea de marti seara cu jurnalisti si politologi de la BCU. Presedintele spune ca PSD a dorit sa distruga nu doar statul de drept, ci si marile sisteme, si a facut-o intr-un fel foarte perfid, si-a insurubat neamurile in toate sistemele publice li crede ca fara el statutul de drept din Romania s-ar fi rupt.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )