Libnet.ro
UNICEF

13:00

Deputatul Corneliu Stefan: Candidez la presedintia PSD Dambovita; Rovana Plumb trebuie sa plece

Hotnews Hotnews,
 Deputatul Corneliu Stefan: Candidez la presedintia PSD Dambovita; Rovana Plumb trebuie sa plece

Deputatul social-democrat Corneliu Stefan si-a anuntat vineri seara, intr-o conferinta de presa, candidatura la presedintia PSD Dambovita, sustinand ca actualul lider al organizatiei, Rovana Plumb, nu a reusit sa mentina unitatea si nu a avut rezultate electorale bune si trebuie sa plece din functie, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

DEPUTATUL CORNELIU STEFAN: Candidez la presedintia PSD Dambovita

Deputatul social-democrat Corneliu Stefan si-a anuntat, vineri seara, intr-o conferinta de presa, candidatura la presedintia PSD Dambovita, sustinand ca actualul lider al organizatiei, Rovana Plumb, nu a reusit sa mentina unitatea si nu a avut rezultate electorale bune si trebuie sa plece din functie.

Rovana Plumb si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la presedintia PSD Dambovita

Europarlamentara Rovana Plumb a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca va candida pentru un nou mandat la presedintia PSD Dambovita.

Social-democratii cer plecarea Rovanei Plumb de la sefia PSD Dambovita: A demonstrat ca intre doua avioane nu poate sa conduca aceasta organizatie

Deputatul Corneliu Stefan si-a anuntat candidatura la sefia PSD Dambovita, sustinand ca actuala sefa a organizatiei, Rovana Plumb, ar trebui sa plece din functie pentru ca nu a obtinut rezultate bune la.

Rovana Plumb a anuntat ca doreste un nou mandat de presedinte al PSD Dambovita

Europarlamentara Rovana Plumb a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca va candida pentru un nou mandat la presedintia PSD Dambovita, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )