Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Culturii: Romania a preluat stacheta presedintiei Consiliului UE

B1 B1,
Ministrul Culturii: Romania a preluat stacheta presedintiei Consiliului UE

Noul ministru al Culturii, Daniel Breaz, a declarat in fata parlamentarilor din Comisia de cultura ca se va axa pe preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. El a mai spus ca, acum doua. continuă pe B1

Ministrul Culturii a inceput cu o gafa: Romania a preluat stacheta presedintiei Consiliului UE

Noul ministru al Culturii, Daniel Breaz, a afirmat, marti, la audierile din Comisia de cultura ca, in mandatul sau, se va axa pe preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene incepand cu 1 ianuarie si ca in urma cu doua saptamani el a preluat stacheta de la omologul sau austriac.

Romania a preluat oficial Presedintia Consiliului UEin cadrul Consiliului Afaceri Generale

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a preluat oficial, marti, mandatul de Presedinte al Consiliului Afaceri Generale, la finalul reuniunii ministrilor pentru afaceri europene care a avut loc la.

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, audiat in Parlament

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Daniel Breaz, va fi audiat astazi in Comisia pentru cultura, arta, mijloace de comunicare in masa a Camerei Deputatilor.

MATTHEW BOYSE: Asigurarea presedintiei Consiliului UE, o misiune complexa

Tara noastra urmeaza sa preia conducerea Consiliului Uniunii Europene la data de 1 ianuarie in ciuda problemelor cu care se confrunta. Perioada deosebita in care se afla Europa este evidentiata in mod deosebit de Brexit, alegerile pentru Parlamentul european si definitivarea bugetului multianual al UE2021-2017).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )