Libnet.ro
UNICEF

23:30

Niculae Badalau, inainte de CEx-ul PSD: Daca Viorica Dancila demisioneaza, presedintia PSD va fi preluata de Eugen Teodorovici

B1 B1,
Niculae Badalau, inainte de CEx-ul PSD: Daca Viorica Dancila demisioneaza, presedintia PSD va fi preluata de Eugen Teodorovici

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat marti, la sosirea la CEx-ul PSD, ca daca Viorica Dancila va demisiona, cel care va asigura conducerea partidului pana la congres ar trebui sa fie. continuă pe B1

Niculae Badalau, inainte de CEx: S-a gresit in campania pentru prezidentiale. Acesta e adevarul

Niculae Badalau, presedintele organizatiei PSD Giurgiu, a spus, inainte de CEx PSD, ca s-a gresit foarte mult in campania pentru prezidentiale. Trebuie sa tinem partidul. Avem o responsabilitate.

Nicuale Badalau, inainte de CEx-ul PSD: Daca Viorica Dancila demisioneaza, presedintia PSD va fi preluata de Eugen Teodorovici

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat marti, la sosirea la CEx-ul PSD, ca daca Viorica Dancila va demisiona, cel care va asigura conducerea partidului pana la congres ar trebui sa fie.

Niculae Badalau: Am avut un concept de campanie total gresit. Trebuie o analiza foarte serioasa. E clar ca lucrurile nu functioneaza asa (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, este de parere ca Viorica Dancila a obtinut un scod dezastruos la alegerile prezidentiale din cauza strategiei de campanie total gresite care a fost gandita de.

Presedintele PSD Bihor, Ioan Man: E exclus ca Viorica Dancila sa fie exclusa sau suspendata din partid daca nu-si da demisia

Ioan Man, presedinte PSD Bihor, a declarat, inaintea sedintei CEx, ca nu stie daca Viorica Dancila isi va da sau nu demisia in aceasta seara. Daca-si dau demisia in bloc intram pe o alta.

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

NICULAE BADALAU: Trebuie sa facem un congres nu pentru cine, ci pentru ce

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, spune ca ar fi foarte binevenit un Congres al PSD, ca acesta ar trebui sa fie convocat cat mai repede, eventual inainte de Craciun, iar discutiile trebuie sa fie despre proiect nu despre oameni. Asta nu e momentul sa vorbim de oameni, e momentul sa vorbim de proiecte, sa lasam maruntisurile si interesele mici, personale spune Niculae Badalau.

Niculae Badalau, senator PSD, cere demisie sau alegeri

Presedintele filialei PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat, luni, ca in PSD este neces.

L-a sunat sau nu Viorica Dancila pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita? Ce s-a intamplat dupa discursuri

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale 2019 cu un scor zdrobitor. Candidatul PNL a obtinut 62,21% din voturile romanilor, dupa procesarea a 70% din voturile exprimate 15. 131 sectii de vot din 18. La sediul PSD a fost o atmosfera trista, atat inainte, cat si dupa discursul Vioricai Dancila. intrebat daca Dancila l-a sunat pe Iohannis .

Niculae Badalau, mesaj violent pentru Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in...

Fostul vicepremier PSD Niculae Badalau reactioneaza violent dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan a shareuit pe Facebook un articolMafia PSDTun de milioane de euro pregatit de Clanul Badalau, la.

Niculae Badalau, atac virulent asupra lui Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in fund

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a lansat un atac virulent asupra europarlamentarului PNL Rares Bogdan dupa ce acesta din urma l-a criticat de mai multe ori in ultima perioada pe social-democrat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )