Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tariceanu il acuza pe Weber de ipocrizie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu il acuza pe Weber de ipocrizie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, l-a acuzat, astazi, pe liderul popularilor europeni din PE, Manfred Weber, de ipocrizie, spunand ca, in urma cu trei luni, acesta a fost la Budapesta si l-a sustinut pe premierul ungar Viktor Orban, iar acum a propus activarea articolului 7 din Tratatul UE impotriva Ungariei, pentru ca este sustinut pentru presedintia Comisiei Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, atac la Manfred Weber: Nu cunoaste deloc situatia din Romania! Cineva i-a scris discursul

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca liderul PPE, Manfred Weber, nu cunoaste situatia din Romania. Nu suntem in niciun fel in aceasta situatie si cei care au vanturat ideea.

Tariceanu spune ca el si familia sa au fost ascultati din anul 2008

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, intr-o declaratie difuzata ieri seara de Antena 3, ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008, el precizand ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i s-a spus ca acestea au fost distruse, nefiind relevante pentru speta in cauza.

Tariceanu face dezvaluiri despre filaje: Am fost ascultat din 2008, an de an

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008. Tariceanu sustine ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i.

Tariceanu: in Romania nu exista niciun caz de mare coruptie

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, sustine ca in Romania, spre deosebire de tarile din Occident, nu exista niciun caz de mare coruptie si doar 4 cazuri din 4. 000 de inalti demnitari care au fost condamnati pentru luare sau dare de mita, relateaza News. ro.

Tariceanu spune ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008: Am cerut Parchetului interceptarile, mi s-a spus ca au fost distruse

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, intr-o declaratie difuzata luni seara de Antena 3, ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008, precizand ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i s-a spus ca acestea au fost distruse, nefiind relevante pentru speta in cauza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )