Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, din nou presedinte de partid. Ce spune despre candidatura la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, din nou presedinte de partid. Ce spune despre candidatura la Cotroceni

Fostul premier Victor Ponta a admis, luni seara, ca isi va asuma presedintia Partidului Pro Romania, insa a precizat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. El si-a manifestat, intr-o. continuă pe Antena3

Victor Ponta a facut ANUNTUL. Ce spune fostul premier despre CANDIDATURA sa la alegerile PREZIDENTIALE din 2019

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata seara despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din 2019. Contracandidatul lui Klaus Iohannis din 2014 pentru fotoliul de presedinte a.

Klaus Iohannis, PRIMA REACTIE dupa achitarile lui Victor Ponta si Toni Grebla: Ce spune presedintele despre actvitatea DNA(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sambata sa comenteze seria de achitari decise in ultima saptamana de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dar a precizat ca DNA trebuie sa.

Victor Ponta, despre decizia Romaniei de a bloca declaratia UE pe tema mutarii ambasadei SUA: Asa rau n-a mai fost niciodata

Fostul premier Victor Ponta condamna decizia Romaniei de a bloca o declaratie comuna a UE prin care sa se condamne mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Ponta spune ca este pentru prima oara cand.

Viorica Dancila este plimbata ca sfintele moaste. Victor Ponta o ironizeaza pe sefa Guvernului: Probabil ca are o consiliera care doreste sa faca shopping

Victor Ponta o ironizeaza pe Viorica Dancila, comparand-o cu moastele Sfintei Parascheva. Fostul premier spune ca Dancila nu aduce niciun beneficiu Romaniei din vizitele sale pe banii statului, ci poate doar o.

Victor Ponta, despre achitarea lui Toni Grebla: Romania a luat-o razna in 2015

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata seara despre achitarea fostului judecator de la Curtea Constitutionala Toni Grebla. Ponta a declarat ca tot ceea ce se intampla acum arata ca.

Victor Ponta, ANUNT SURPRIZA despre CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE in 2019

Fostul premier Victor Ponta a admis, luni seara, ca isi va asuma presedintia Partidului Pro Romania, insa a precizat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Da, voi fi liderul acestei.

Victor Ponta, anunt despre revenirea in prima linie a politicii

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca dupa decizia de joi a inaltei Curti de Casatie si Justitie in ce priveste dosarul sau, poate sa isi asume o functie de coordonare in partidul Pro.

Victor Ponta il DEMASCA pe Liviu Dragnea. intelegerile cu Ciolos si sustinerea lui Kovesi

Victor Ponta continua atacul la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a declarat, luni, ca dosarul fostului premier a fost unul politic. Ponta sustine ca reactia lui Dragnea are ca scop camulflarea.

Victor Ponta, decizie DURA dupa ce a fost achitat. Cum se va RAZBUNA fostul premier pe procurorul care i-a facut dosarul

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit sambata seara ce intentioneaza sa faca dupa ce a fost achitat in dosarul Turceni-Turceni. El a anuntat ca saptamana viitoare va trimite un memoriu cu toate.

Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o reactie sarcastica dupa decizia instantei supreme de a-l achita pe fostul premier Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni. intrebat ce inseamna aceasta .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )