Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Dancila a prezentat prioritatile presedintiei Romniei la Consiliul UE: Reiau apelul de pace politica, la consens / Motto-ul presedintiei va fi Coeziunea ca valoare comuna europeana

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dancila a prezentat prioritatile presedintiei Romniei la Consiliul UE: Reiau apelul de pace politica, la consens / Motto-ul presedintiei va fi Coeziunea ca valoare comuna europeana

Premierul Viorica Dancila a prezentat in Parlament prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE, facand un apel la pace politica si consens si cerandu-le senatorilor si deputatilor ca in urmatoarele sase luni sa fiti cetateni romani in primul rand. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila prezinta astazi n Parlament prioritatile presedintiei Romniei la Consiliul Europei

Premierul Viorica Dancila va prezenta miercuri, in fata Parlamentului, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Europei.

Viorica Dancila prezinta astazi n Parlament prioritatile presedintiei Romniei la Consiliul Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila va prezenta miercuri, in fata Parlamentului, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Viorica Dancila, despre prioritatile presedintiei romane la Consiliul UE: Europa convergentei, Europa sigurantei, Europa - actor global si Europa valorilor comune

Prioritatile Romaniei la presedintia Consiliului UE sunt organizate pe patru piloni: Europa convergentei, Europa sigurantei, Europa - actor global si Europa valorilor comune, a declarat miercuri prim-ministrul Vi.

ASTAZI, IN PARLAMENT: Dancila prezinta prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Premierul Viorica Dancila prezinta astazi in Parlament, Programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, legislativul urmand sa adopte o declaratie in legatura cu presedintia Consiliului.

Viorica Dancila prezinta miercuri, la ora 14,00, prioritatile presedintiei Romniei la UE

Premierul Viorica Dancila va prezenta miercuri, in fata Parlamentului, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Europei, a anuntat marti presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

VIDEO Dancila: Datele privind evolutia economica ne dau incredere ca suntem pe drumul cel bun

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, cu ocazia inmanarii unor acorduri de finantare atribuite in baza schemei de ajutor de stat 807/2014 pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie, ca datele privind evolutia economica indica faptul ca Romania se afla pe drumul cel bun.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )