Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bilant. Care sunt reusitele Romaniei in cele 6 luni de detinere a presedintiei Consiliului UE

Adevărul Adevărul,
Bilant. Care sunt reusitele Romaniei in cele 6 luni de detinere a presedintiei Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila a prezentat, la jumatatea acestei saptamani, bilantul presedintiei romane a Consiliului UE. 90 de dosare legislative au fost inchise si zeci de concluzii adoptate in perioada detinerii presedintiei de catre Romania, ceea ce a adus si la aprecieri din partea presedintilor Comisiei Europene si Consiliului European. continuă pe Adevărul

Ce functii au obtinut eurodeputatii romani in comisiile din Parlamentul European: Care sunt cele mai eficiente partide

Parlamentul European a votat, miercuri, asupra numarului de eurodeputati din cele 20 de comisii si doua subcomisii, iar cele sapte familii politice au anuntat ulterior componenta acestor organisme.

Cat castiga o casiera la LIDL. Sunt angajatii cu cele mai mari salarii din comert

Te-ai intrebat vreodata cat castiga o casiera la LIDL? Este un comerciant relativ nou pe piata din Romania. Tuturor ne place acest supermarket. Gasesti produse doar din anumite tari europene si nu uita de maioneza de la KFC. insa, indiferent ce si cat cumperi, produsele tale trec intai pe la casa de marcat, unde o .

Viorica Dancila anunta un nou congres PSD. Care sunt numele care intra in cursa pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale de anul viitor sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar si un candidat.

Numarul romanilor care calatoresc in Dubai, in crestere. Care sunt principalele atractii

Numarul turistilor romani care au calatorit in Dubai a crescut, in primul trimestru din 2019, cu 24%, comparativ cu perioada similara din anul anterior, ajungand la 29. 670, potrivit datelor Departamentului de Turism si Marketingul Comertului din Dubai.

Orase imbatranite vs. orase tinere. Care sunt beneficiile si provocarile

Multe orase din Romania au, in prezent, o populatie imbatranita. Anul trecut, in mediul urban, una din sase persoane avea peste 65 de ani. Braila este orasul care are cea mai imbatranita populatie, cu o varsta medie de 44,1 ani. Pe locul doi se afla.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )