Libnet.ro
UNICEF

09:01

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre summitul de la Sibiu: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc

Premierul Viorica Dancila si-a aratat regretul joi ca nu a participat la summitul de la Sibiu si a explicat ca s-ar fi putut completa reciproc cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul sa vorbeasca despre realizarile presedintiei romane la Consiliul UE iar presedinele sa discute despre creionarea viitorului UE, a explicat prim-ministrul. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc la Summitul de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a afirmat joi ca ea si presedintele Klaus Iohannis s-ar fi putut completa la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, la care nu participa, si sa prezinte Europei realizarile Romaniei.

VIORICA DANCILA: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc la Summitul de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a afirmat, astazi, ca ea si presedintele Klaus Iohannis s-ar fi putut completa la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, la care nu participa, si sa prezinte Europei realizarile Romaniei.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Summitul UE de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a facut, joi,declaratii din Alba Iulia in ceea ce priveste Summitul de la Sibiu. Nu, nu merg la summitul de la Sibiu, pentru ca, asa cum stiti, este prezent.

Iohannis explica de ce nu a invitat-o pe Dancila la summitul de la Sibiu: Nu sunt prevazute evenimente protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a explicat marti de ce nu a invitat-o pe premierul Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu, motivand ca reprezentantul Romaniei in Consiliul European este presedintele tarii, si ca la summit nu vor exista evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea.

LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis, la Biroul Executiv al PNL de astazi, de la Sibiu, despre Summitul PPE care va avea loc maine in aer liber.

Raed Arafat, mesaj despre Summitul de la Sibiu. Ce s-a petrecut la marele eveniment

Summitul UE de la Sibiu a insemnat doar cazuri medicale usoare, niciun presedinte sau premier, pentru medicii si paramedicii care au fost adusi in oras din toata tara misiunea fiind una indeplinita cu succes,.

Mircea Geoana, despre Summitul de la Sibiu: E un moment frumos, important pentru Romania

Mircea Geoana, fostul ministru de Externe, a spus ca Summitul de la Sibiu e un eveniment foarte important pentru Romania fiindca e un moment de redefinire a Europei, tara noastra trebuie sa isi contureze.

Iohannis ii raspunde lui Dancila de la Sibiu: Va promit ca intram in Schengen si scapam de MCV

Cei mai importanti oameni din Europa si-au dat intalnire in cadrul summit-ului de la Sibiu, pentru a decide viitorul Uniunii Europene. Printe ei se numara si presedintele Klaus Iohannis, care a explicat de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la eveniment si a promis ca Romania va scapa de MCV si va intra in [] .

Viorica Dancila, despre OUG pe referendum: Nu contine niciun fel de modificare legata de ingradirea unui drept (VIDEO)

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri o Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate unele prevederi din legea referendumului. La inceputul sedintei Executivului, premierul Viorica Dancila a declarat c.

Viorica Dancila, despre remaniere: Nu am primit un raspuns de la Klaus Iohannis. il voi suna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu a primit niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis pe tema remanierii guvernamentale. Sefa Executivului a precizat ca daca nu va primi un raspu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )