Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Nu am fost invitata inca. Cum putem vorbi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu e prezent?

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre summitul de la Sibiu: Nu am fost invitata inca. Cum putem vorbi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu e prezent?

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE. continuă pe Adevărul

VIORICA DANCILA, DESPRE PARTICIPAREA LA SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Nu am fost invitata inca

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

Viorica Dancila: Nu am fost invitata inca la Summit-ul de la Sibiu. Mi se pare nepotrivit (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat vineri ca nu a fost invitata la la Summit-ul UE de pe 9 mai, care va avea loc la Sibiu. Sefa Guvernului a precizat ca i se pare nepotrivit ca nici ea si nici membrii cabinetului sau nu.

Dancila: Nu am fost invitata la summit-ul de la Sibiu. E greu de inteles si nepotrivit

Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu de saptamana viitoare. A confirmat-o chiar premierul care a comentat ca i se pare greu de inteles si nepotrivit ca tocmai cei care au muncit atat pentru Romania, care au atras atatea aprecieri sa nu fie invitati la summit.

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul liderilor UE de la Sibiu: Mi se pare nepotrivit! Tocmai cei care au muncit nu au fost invitati

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca este nemultumita de atitudinea Presedintiei, care nu a lansat o invitatie catre premier pentru participarea la Summit-ul de la Sibiu din data de 9 mai. Daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )