Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dupa ce liderul USR, Dan Barna, a fost la Mihai Gadea in emisiune si l-a numit PATRIARH, propaganda ruseasca de la Sputnik il vede pe directorul Antenei 3 drept candidatul PSD la presedintie (FOTO)

B1 B1,
Dupa ce liderul USR, Dan Barna, a fost la Mihai Gadea in emisiune si l-a numit PATRIARH, propaganda ruseasca de la Sputnik il vede pe directorul Antenei 3 drept candidatul PSD la presedintie (FOTO)

Sputnik, publicatia de propaganda si manipulare sponosorizata direct de Kremlin, raspandeste luni informatia ca Mihai Gadea ar putea fi candidatul PSD in alegerile prezidentiale de la finalul anului,. continuă pe B1

Dan Barna, dezvaluire despre motiunea de cenzura

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca nu exista niciun fel de polemica cu PNL in ceea ce priveste candidatul la alegerile prezidentiale si ca a discutat cu Ludovic Orban despre motiunea de.

ASTAZI: Dacian Ciolos si Dan Barna, la Maratonul International Sibiu

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, vor alerga, astazi, la Maratonul International Sibiu, la care s-au inscris peste 5. 500 de persoane.

Dacian Ciolos si Dan Barna alearga, astazi, la Maratonul International Sibiu

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, vor alerga, sambata, la Maratonul International Sibiu, la care s-au inscris peste 5. 500 de persoane.

Mihai Gadea, candidat la prezidentiale din partea PSD? Anuntul care starneste imaginatia multora

Mihai Gadea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezinentiale, sustine jurnalistul Ion Cristoiu, care anunta ca realizatorul TV de la Antena 3 a fost testat in sondaje si ar putea sa castige. Gadea sustine insa ca nu va accepta propuneri de acest fel din partea niciunui partid politic. Mai are insa timp sa se [] .

Ion Cristoiu: Mihai Gadea, candidat PSD la prezidentiale. Anuntul facut de jurnalistul Antena 3

Ion Cristoiu a afirmat, la emisiunea Gandurile lui Cristoiu ca Mihai Gadea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Contactat telefonic de DCNews, Mihai Gadea, cel mai cunoscut realizator de.

Ajuta si doneaza! Mihai Gadea, apel catre telespectatorii Antena 3. Denis sufera de ravagiile facute de paralizia cerebrala si are nevoie de doua operatii

Mihai Gadea a lansat luni seara un apel pentru telespectatorii Antena 3, pentru a-l ajuta pe Denis, un copil care de zece ani lupta cu paralizia cerebrala. Denis are zece ani si isi doreste cateva lucruri.

Mihai Gadea, apel catre telespectatorii Antena 3

Mihai Gadea a lansat un apel pentru telespectatorii Antena 3, pentru a-l ajuta pe Paul, un copil de sase ani diagnosticat cu autism. Puteti dona accesand acest link de pe pagina de Facebook a jurnalistului,.

Traian Berbeceanu, atac la Carmen Dan, dupa ce un politist a fost omorat: Partidul care v-a propus a investit in amnistie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, i-a transmis lui Carmen Dan, ministrul de Interne, un mesaj critic si sarcastic dupa ce inca un politist a fost ucis in misiune de un infractor si criminal. Carmen Dan atacata dur de Traian Berbeceanu, dupa moartea politistului din Timis Traian Berbeceanu [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )