Libnet.ro
UNICEF

19:47

Maria Grapini, dupa protestul Diasporei: Ma ntorc cu groaza la Bruxelles. Aparem ca o tara instabila

Hotnews Hotnews,
 Maria Grapini, dupa protestul Diasporei: Ma ntorc cu groaza la Bruxelles. Aparem ca o tara instabila

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat duminica, pentru Mediafax, ca se intoarce cu groaza in Parlamentul European, unde va trebui sa dea explicatii despre incidentele din Piata Victoriei, care afecteaza imaginea Romaniei inclusiv in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE. continuă pe Hotnews

Grapini, reactie dupa protestul diasporei: Ma duc cu groaza la Bruxelles

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat ca se intoarce cu groaza in Parlamentul European, unde va trebui sa dea explicatii despre incidentele din Piata Victoriei, care afecteaza imaginea Romaniei.

Grapini, dupa mitingul diasporei: Ma duc cu groaza la Bruxelles, pentru ca nu da bine

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca se intoarce cu groaza in Parlamentul European, unde va trebui sa dea explicatii despre incidentele din Piata Victoriei, care afecteaza imaginea Romaniei inclusiv in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE.

Reactia Mariei Grapini dupa mesajul jignitor la adresa participantilor la protest: Este al unei romance din diaspora care a lucrat in sistemul militar

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe profilul sau de Facebook un mesaj prin care romanii din diaspora care participa la mitingul din 10 august de la Bucuresti sunt jigniti.

Ce teorii ale conspiratiei au aparut dupa protestul diasporei. Aici se bat serviciile franco-germano-olandeze cu cele americano-ruse

Pentru unii analisti, mitingul de vineri a fost mai mult decat o revolta a diasporei. Bogdan Chirieac, fost jurnalist de politica externa, crede ca interesul americanilor a provocat ciocnirea dintre jandarmi si protestatari. Colonelul Mircea Dogaru merge si mai departe: Piata Victoriei a fost un camp de lupta intre serviciile franco-germano-olandeze si tabara americano-rusa. Nici Ion Cristoiu nu lipseste din tabloul conspirationist.

Liviu Pop o critica pe Maria Grapini pentru mesajul adresat protestatarilor: Nu sunt de acord cu niciun om politic care jigneste un cetatean

Senatorul PSD Liviu Pop a criticat-o pe europarlamentarul Maria Grapini pentru limbajul folosit impotriva celor care vor fi prezenti la mitingul diasporei de vineri si chiar i-a transmis acesteia ca trebuie sa.

Maria Grapini, desfiintata pe Facebook. Sute de romani ii adreseaza mesaje dure: Sa-ti stea in gat salariul ce-l iei degeaba

Internautii au luat cu asalt contul de Facebook al Mariei Grapini, dupa mesajul jignitor la adresa romanilor din diaspora care participa la protestul programat la Bucuresti. Chiar daca a sters doua dintre postarile care i-au infuriat pe unii utilizatori Facebook, comentariile negative s-au revarsat la postarea de Buna dimineata a Mariei Grapini.

Europarlamentarul Maria Grapini, jigniri la adresa romanilor din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting (FOTO)

Mitingul diasporei ce va avea loc pe 10 august in Piata Victoriei din Capitala ii supara teribil pe politicienii puterii. Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe Facebook o postare in care se aduc jigniri.

Protestul diasporei: unde vor fi azi mitinguri si ce spune Dragnea

Astazi, 10 august 2018, este programat protestul diasporei. Cu un pic de noroc, evenimentul s-ar putea sa adune la un loc cei mai multi protestatari impotriva regimului PSD. in Piata Victoriei din Bucuresti, se vor intalni astazi romani din toate colturile lumii. Primele detalii despre protestul diasporei au ajuns online in urma cu aproximativ doua [].

Filmul interventiei Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei

Protestul diasporei din Piata Victoriei de vineri seara a degenerat si s-a ajuns la violente. Jandarmeria a facut precizari in legatura cu modul de interventie al fortelor de ordine.

Bilantul violentelor de la protestul diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Bilantul ranitilor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizati. Printre raniti se numara si 24 jandarmi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )