Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Daea uimeste din nou: Are un SEIF DE PESTE O TONA, in biroul lui - Avem acolo memoriile. Am o lacrima de respect pentru aceasta tara

B1 B1,
Petre Daea uimeste din nou: Are un SEIF DE PESTE O TONA, in biroul lui - Avem acolo memoriile. Am o lacrima de respect pentru aceasta tara

Petre Daea a declarat, marti, ca are in biroul sau un seif special in care se regasesc documentele Presedintiei Romaniei la Consiliul UE in domeniul agriculturii. El a subliniat ca oricine poate vedea. continuă pe B1

Petre Daea a incuiat intr-un seif de peste o tona, in biroul lui, documentele Presedintiei Romaniei la Consiliul UE: Am o lacrima de respect pentru aceasta tara pe care trebuie sa o servim toti

Romania si-a propus sa finalizeze in perioada presedintiei Consiliului Uniunii Europene patru dosare privind agricultura, dar a inchis 11 dosare, din care 4 pe agricultura si 7 pe pescuit, s-a laudat marti ministrul Petre Daea, care a facut bilantul celor 6 luni, dar si bilantul mandatului sau de doi ani si jumatate la conducerea Ministerului Agriculturii. El i-a dus pe jurnalisti in biroul sau, pentru a le arata un seif de peste o tona, in care a incuiat toate documentele din perioada Presedintiei Romaniei, in domeniul Agriculturii.

Petre Daea a incuiat intr-un seif de o tona documentele privind Presedintia Romaniei la Consiliul UE in agricultura

Ministrul Agriculturii Petre Daea a declarat marti ca exista un seif special in minister, care cantareste o tona, in care au fost depozitate toate documentele privind Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene in domeniul agriculturii.

Petre Daea, despre rectificarea bugetara: Eu ma astept la bani mai multi pentru investitii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se asteapta sa primeasca bani mai multi pentru investitii la rectificarea bugetara anuntata pentru finalul lunii iulie, aratand ca la Agentia Nationala de.

Kovesi are din nou probleme. Cum o afecteaza decizia Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Laura Codruta Kovesi are din nou probleme, dupa ce Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a decis disjungerea partii care o vizeaza din dosarul in care au fost trimisi in judecata Lucian Onea fostul sef al DNA Ploiesti) si procurorul Mircea Negulescu. SIIJ a decis disjungerea dosarului pentru Laura Codruta Kovesi SIIJ l-a .

VIDEO Merkel a asistat din nou asezata pe scaun, alaturi de Maia Sandu, la intonarea imnurilor Germaniei si Moldovei

Angela Merkel a ales din nou sa asiste asezata pe scaun intonarea imnurilor nationale, in cadrul primirii premierului moldovean Maia Sandu la Berlin, dupa mai multe episoade de tremurat care au ridicat semne de intrebare legate de starea sa de sanatate, scrie AFP.

Mihaela Borcea o eclipseaza din nou pe Valentina Pelinel. Legatura nestiuta cu Cristi Borcea

Mihaela Borcea, cea care i-a fost prima sotie fostului presedinte al clubului Dinamo Bucuresti din 1998 pana in 2011, o eclipseaza pe actuala partenera, Valentina Pelinel. Mihaela Borcea, prima sotie a fostului actionar de la Dinamo, o eclipseaza din nou pe Valentina Pelinel Mihaela Borcea, prima sotie a lui Cristi Borcea, pare ca va ramane .

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

Taxiurile din zona aeroporturilor, controlate: Peste 1.000 de sanctiuni contraventionale aplicate, 27 de permise auto retinute

Peste 1. 000 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 312. 800 de lei, au fost aplicate de politistii de la transporturi si de la rutiera in prima jumatate a anului, in urma controalelor privind legalitatea desfasurarii transporturilor in regim Taxi si in regim de inchiriere in zona aeroporturilor din Romania, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane transmis duminica si citat de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )