Libnet.ro
UNICEF

14:00

Premierul Irlandei, primit la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Irlandei, primit la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 15:00 Premierul Irlandei: Suntem pe maini sigure in a avea Romania la carma Consiliului UE Irlanda va lucra in stransa colaborare pentru a ajuta Romania sa aiba succes pe parcursul presedintiei la Consiliul Uniunii Europene, a dat asigurari premierul irlandez Leo Varadkar, astazi, la finalul intrevederii avute la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, in contextul vizitei pe care o efectueaza in tara noastra. ------- Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni, pe premierul Irlandei, Leo Varadkar, aflat in vizita oficiala in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Irlandei, primit de presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni: Trebuie sa cautam solutii bune si fezabile in ceea ce priveste migratia

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Palatul Cotroceni, pe premierul Irlandei, Leo Varadkar, aflat in vizita oficiala in Romania. Relatiile economice sunt din ce in ce mai bune, schimburile.

Iohannis il va primi marti pe premierul Irlandei la Palatul Cotroceni. Ce subiecte sunt pe agenda intalnirii

Presedintele Klaus Iohannis il va primi marti, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, liderii politici urmand sa discute despre teme ca viitorul UE, preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de Romania sau viitorul buget al UE.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora intalnirea cu premierul Irlandei

Prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, se afla intr-ovizita oficiala in Romania. in urma discutiilor cu acesta, Viorica Dancilaa facut precizari cu privire la subiectele abordate. Sa.

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu premierul Irlandei

Prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, se afla intr-ovizita oficiala in tara noastra. in urma discutiilor cu acesta, Liviu Dragnea a facut precizari cu privire la subiectele abordate. I-am pr.

Premierul Irlandei, vizita oficiala in tara noastra

Prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, efectueaza marti o vizita oficiala in tara noastra, ocazie cu care va avea intalniri cu seful statului, Klaus Iohannis, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dar si cu prim-ministrul Viorica Dancila, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )