Libnet.ro
UNICEF

16:15

Presedintele Consiliului European: Multe multumiri lui Klaus Iohannis pentru o presedintie a Consiliului Uniunii Europene energica si de succes

B1 B1,
Presedintele Consiliului European: Multe multumiri lui Klaus Iohannis pentru o presedintie a Consiliului Uniunii Europene energica si de succes

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a multumit, sambata, pe Twitter, lui Klaus Iohannis, cu ocazia incheierii presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene. continuă pe B1

Donald Tusk ii multumeste lui Klaus Iohannis pentru presedintia Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ii transmite un mesaj de multumire, pe Twitter, presedintelui Klaus Iohannis pentru o presedintie energica si de succes a Consiliului Uniunii Europene.

Klaus Iohannis: Eu sunt Presedintele Romaniei si vreau sa raman Presedintele Romaniei, si nu al Consiliului European

Klaus Iohannis a dat sambata un semnal clar ca va candida inca o data pentru functia de sef al statului, respingand speculatiile ca ar dori functia de presedinte al Consiliului European, declaratia fiind data in cadrul discursului tinut la ceremonia in care Forumul Democrat al Germanilor din Romania i-a decernat Medalia de Onoare.

Klaus Iohannis: Vreau sa raman presedintele Romaniei si nu al Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca doreste sa ramana in aceasta functie si nu sa devina presedinte al Consiliului European. Eu sunt presedintele Romaniei si vreau sa raman pr.

Klaus Iohannis: Vreau sa raman presedintele Romaniei si nu al Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, la Sibiu, ca nu va intra in cursa pentru conducerea Consiliului European si ca isi doreste sa obtina un nou mandat de sef al statului, informeaza.

Klaus Iohannis nu intra in cursa pentru presedintia Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Forumul Democrat al Germanilor din Romania din S.

Iohannis: Sunt presedintele Romaniei si vreau sa raman presedintele Romaniei, si nu al Consiliului European

Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Sibiu, ca este presedintele Romaniei si vrea sa ramana presedintele Romaniei, si nu al Consiliului European.

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra sprijina presedintia finlandeza a Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, ieri, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul agreat al Ordinului Suveran Militar si Ospitalier al Sfantului Ioan de Ierusalim, de Rhodos si de Malta, Roberto Musneci, pe ambasadorul agreat al Republicii Coreea, Kim Yong-Ho, pe ambasadorul agreat al Bosniei si Hertegovinei, Slavisa Ceranic si pe ambasadorul agreat al Republicii Finlanda, Marjut Akola.

Klaus Iohannis, dupa meciul Romania-Germania: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi!

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca membrii Nationalei de fotbal Under-21 au facut o tara intreaga mandra de ei, avand un parcurs exceptional la Campionatul European. Un parcurs exceptional.

Klaus Iohannis, discutii la telefon cu liderii politici de la Chisinau: Romania va sprijini transformarile democratice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut miercuri mai multe convorbiri telefonice cu liderii politici de la Chisinau. Seful de la Cotroceni a discutat cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, cu vicepremierul Andrei Nastase si cu presedintele Igor Dodon.

VICTORIE PENTRU PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS Curtea Constitutionala a validat rezultatele referendumului pe justitie

Rezultatul referendumului pentru justitie, convocat de presedintele Klaus Iohannis si care a avut loc in 26 mai, a fost validat, ieri, de Curtea Constitutionala a RomanieiCCR).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )