Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ramona Ioana Bruynseels solicita masuri urgente pentru votul diasporei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ramona Ioana Bruynseels solicita masuri urgente pentru votul diasporei

Candidatul umanist la Presedintia Romaniei, Ramona Ioana Bruynseels, taxeaza modul in care Guvernul pregateste procesul de votare al romanilor din strainatate, printr-o scrisoare deschisa adresata Presedintiei Romaniei, Guvernului si Autoritatii Electorale Permanente, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Ramona Ioana Bruynseels, scrisoare deschisa catre Iohannis, Dancila si AEP: Ati mimat preocuparea pentru dreptul diasporei de a vota!

Candidatul umanist la Presedintia Romaniei, Ramona Ioana Bruynseels, taxeaza modul in care autoritatile pregatesc procesul de votare al romanilor din strainatate, printr-o scrisoare deschisa adresata.

Ramona Ioana Bruynseels: Klaus Iohannis este in campanie si se foloseste de evenimentul nefericit din Kabul

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a folosit de incidentul cu diplomatul roman mort din Kabul si de cazul Caracal pentru.

Ramona Ioana Bruynseels: Nici nu am indraznit sa gandesc ca Rusia ar fi membru NATO. Am avut o exprimare nefericita

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, a explicat la Punctul de intalnire de la Antena 3 cum a ajuns sa faca o greseala la un post de televiziune. Bruynseels a spus,.

Zi festiva pentru umanisti. Sustinatorii Partidului Puterii Umaniste au sarbatorit deschiderea noului sediu

Locuitorii din Voluntari au acum aproape sediul filialei judetene Ilfov a Partidului Puterii Umaniste. Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile prezidentiale din partea partidului, a fost alaturi de ei si de.

Politia Capitalei solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care a agresat o femeie intr-o cafenea din Sectorul 6

Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, savarsita la data de 27 iulie a. c. , asupra unei femei de 33 de ani,.

Ambasadorul SUA la UE: Procurorul General american a contribuit la o foaie de parcurs consultativa cu masuri adecvate pentru statul de drept din Romania Ana Birchall - invitata sa participe

Procurorul General al SUA a invitat-o pe Ana Birchall, ministrul roman al Justitiei, sa lucreze alaturi de el si de echipa lui, in mod direct, la o foaie de parcurs cu titlu consultativ pentru intarirea statului de drept din Romania. Declaratia a fost facuta, la Bucuresti, de Ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland, care a venit in Romania pentru discutii cu ministrul Birchall, premierul Viorica Dancila si Presedintele Klaus Iohannis. Sondland si-a reafirmat preocuparea tarii sale fata de statul de drept in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )