Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viorica Dancila, la bilantul presedintiei romane la Consiliul UE: A fost un mandat de succes

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, la bilantul presedintiei romane la Consiliul UE: A fost un mandat de succes

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat miercuri premierul. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila a facut bilantul presedintiei Romaniei la Consiliul UE: 90 de dosare legislative inchise intr-un timp record

Premierul Viorica Dancila s-a aratat mandra de cum a gestionat Guvernul Presedintia Romaniei la Consiliul UE. A fost un mandat de succes, in care Romania a dovedit ca este puternic atasata valorilor.

Iohannis confirma succesul presedintiei romane a Consiliului UE: Toata lumea care s-a implicat cu buna credinta a contribuit la succesul nostru

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre succesul Presedintiei rotative a Romaniei la Consiliul UE, care s-a incheiat in cursul acestei zile. Klaus Iohannis a mai spus ca nu doreste sa devina.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: A spus ca nu suntem pregatiti pentru presedintia Consiliului UE. Acum incearca sa-si asume succesul

Presedintele ales al PSD a spus ca Iohannis si-a asumat succesul presedintiei romane a Consiliului UE, desi meritul este al Guvernului. Mi-am dorit o cooperare interinstitutionala, sa existe o.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

SURSE: Fiul premierului Viorica Dancila a devenit consilierul presedintelui Curtii de Conturi. Ce functie ar urma sa-i dea Mihai Busuioc

Fiul premierului Viorica Dancila, Victor Dancila, ar fi devenit consilierul presedintelui Curtii de Conturi, Mihai Busuioc, potrivit unor surse citate de G4 Media. Victor Dancila a fost angajat in.

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, dupa intalnirea cu premierul Republicii Moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Acestea vor sustine o declaratie comuna incepand cu ora 11:00. Sefa.

Viorica Dancila, legat de scandalul din cultura: Vreau saam o discutie cu actorii. il chem si pe ministrul Culturii

Confruntare exploziva la Guvern: Viorica Dancila anunta ca ii va pune fata in fata pe actori si pe ministrul Culturii, Daniel Breaz. Cu totii au fost chemati maine, la Palatul Victoria, in scandalul.

Viorica Dancila nu exclude o candidatura la prezidentiale: Pana acum, presedintele partidului a fost cel care a candidat la prezidentiale. Pentru asta trebuie sa fii o locomotiva (VIDEO)

Viorica Dancila se incalzeste pentru Cotroceni. Sefa PSD nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale, desi public evita sa spuna clar acest lucru. Premierul Romaniei a scapat porumbelul in cadrul.

Congres PSD: Viorica Dancila - presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )