Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIORICA DANCILA: Romania, o voce puternica si un partener serios

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Romania, o voce puternica si un partener serios

Premierul Viorica Dancila apreciaza ca, prin detinerea presedintiei Consiliului UE, Romania a reconfirmat ca este o voce puternica si un partener serios, care lasa o baza solida pentru urmatorul capitol al constructiei europene. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Am oferit una dintre cele mai apreciate presedintii la nivel european

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, in discursul tinut cu ocazia incheierii presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, ca Romania a oferit una dintre cele mai apreciate presedintii la.

Viorica Dancila, despre mutarea Ambasadei la Ierusalim: Tacerea presedintelui nu este un lucru bun Iohannis sa-si asume o decizie

Premierul Viorica Dancila, care in martie anunta ca Romania isi va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, sustine ca Klaus Iohannis trebuie sa isi asume o decizie in privinta mutarii ambasadei, dar presedintele nu spune nimic, nici ca va muta ambasada, nici ca nu o va muta.

Viorica Dancila: Domnul presedinte a vorbit despre rezultatele presedintiei ca si cum ar fi contribuit la aceste rezultate

Premierul Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a implicat deloc in actiunile exercitate de Romania in timpul presedintiei rotative a Uniunii Europene, dar cu toate acestea a cules.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

VIORICA DANCILA: Candidatul care se va pozitiona bine in sondaje merge la prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, astazi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

VIORICA DANCILA: Personal, nu cred ca este oportuna sustinerea doamnei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi ca, atat timp cat mai exista unele aspecte legate de persoana fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, nu este oportuna o sustinere a sa pentru functia de procuror sef european, dar a subliniat ca aceasta este opinia sa personala, iar o decizie va fi luata in forurile statutare ale PSD.

Viorica Dancila a facut anuntul: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codrusei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a spus ca nu este oportuna o sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Dancila a spus ca orice om trebuie sa isi lamureasca semnele de intrebare care.

Viorica Dancila a facut anuntul: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codrutei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a spus ca nu este oportuna o sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Dancila a spus ca orice om trebuie sa isi lamureasca semnele de intrebare care.

Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, nu este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. Dancila a sustinut ca aceasta ar.

VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o, intr-un mesaj publicat pe facebook, pe Simona Halep pentru meciul exceptional din semifinala turneului de la Wimbledon si i-a urat succes pentru finala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )