Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila, la Strasbourg. Prezinta astazi in plenul Parlamentului European prioritatile presedintiei romane a UE

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, la Strasbourg. Prezinta astazi in plenul Parlamentului European prioritatile presedintiei romane a UE

Premierul Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European prioritatile presedintiei Romaniei la UE

Premierul Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Premierul Viorica Dancila prezinta in plenul Parlamentului European prioritatile Presedintiei romane a Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila va prezenta marti dupa-amiaza, in fata Parlamentului European reunit in sesiune plenara la Strasbourg, prioritatile presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene, cu accent pe.

VIORICA DANCILA SE INTOARCE LA STRASBOURG Prioritatile noastre versus prioritatile Parlamentului European

Prim-ministrul Viorica Dancila va prezenta, astazi, in plenul Parlamentului European, prioritatile presedintiei tarii noastre la Consiliul Uniunii Europene. La numai doua luni, dupa ce i-a certat pe eurodeputatii care o trageau la raspundere cu privire la situatia statului de drept din Romania, Dancila se intoarce la Strasbourg pentru a convinge Legislativul european ca Guvernul are un program coerent pentru cele sase luni in care va conduce Consiliul UE.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Romanii resimt un tratament inegal fata de Romania

Premierul Viorica Dancila a prezentat marti in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Premierul a transmis ca, in pofida.

Viorica Dancila raspunde criticilor: Nu am niciun act normativ pe masa guvernului referitor la amnistie

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, in Parlamentul European, dupa ce Guvernul a fost criticat in legatura cu un posibil proiect privind amnistia, ca nu exista un astfel de document pe masa.

VIORICA DANCILA: Ziua Culturii Nationale invita la reflectie asupra Romaniei

Ziua Culturii Romane este un prilej sa meditam la rolul fundamental al culturii in unitatea natiunii romane, in dezvoltarea societatii si a fiecaruia dintre noi, afirma premierul Viorica Dancila in mesajul transmis astazi.

Premierul Dancila a ajuns la Parlamentul European

ACTUALIZARE: Viorica Dancila a ajuns la Parlamentul European ----- Premierul Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Presedintele Parlamentului European: Nu m-amrazgandit. Sustin aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Viorica Dancila a prezentat prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene in cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European, la Strasbourg. Presedintele Parlamentului European,.

Viorica Dancila, amenintata cu activarea Articolului 7 in cazul Romaniei! Guy Verhofstadt: Nu sunteti departe de o astfel de procedura

Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, a avertizat-o marti pe Viorica Dancila ca guvernul pe care il conduce ar putea fi al treilea in cazul caruia va fi activat .

Viorica Dancila, despre refuzul presedintelui de a accepta propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi: Trebuie sa mergem la Curtea Constitutionala

Conflictul guvern - presedinte legat de nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor trebuie transat la Curtea Constitutionala, iar decizia va fi luata in coalitie, a declarat premierul Viorica Dancila, marti seara, intr-un interviu la Antena3. Ea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa realizeze si sa accepte macar in ultima clipa numirea Liei Olguta Vasilescu si a lui Mircea Draghici, pentru ca acesta lupta interna pune in pericol decizii si proiecte importante pe care Romania, care a preluat presedinta Consiliului Uniunii Europene, trebuie sa le finalizeze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )