Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dan Barna, presedintele USR: UDMR este si a fost o parte a problemei n care a ajuns Romnia n 29 de ani de PSD

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna, presedintele USR: UDMR este si a fost o parte a problemei n care a ajuns Romnia n 29 de ani de PSD

Liderul Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat, miercuri, la Parlament, ca Romania se arunca singura in criza economica daca Guvernul va adopta ordonanta care prevede noi taxe. Dan Barna a mai spus ca daca UDMR nu va vota joi motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, acest lucru va confirma ca UDMR este si a fost o parte a problemei in care a ajuns Romania in 29 de ani de PSD. continuă pe Hotnews

Dan Barna spune ca USR are n vedere o alianta politica cu partidul lui Ciolos: Continua discutiile privind alegerile europarlamentare

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca primul pas in colaborarea cu partidul fostului premier Dacian Ciolos va fi cel al aliantei politice, iar discutiile privind liste comune pentru alegerile europarlamentare continua.

DAN BARNA: Faptul ca presedintele a cerut agenda Guvernului - un lucru salutar

Solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a primi agenda de lucru a fiecarei sedinte a Guvernului este un lucru salutar, in acord cu dorinta USR, a declarat astazi liderul Uniunii Salvati Romania, deputatul Dan Barna.

Dan Barna: Daca se va da ordonanta de amnistie si gratiere, USR va fi in strada

Presedintele USR, Dan Barna, a vorbit, luni, despre motiunea pe care o va depune Opozitia impotriva Guvernului Dancila, dar si despreordonanta de amnistie si gratiere. USR va vota aceasta.

Dan Barna, optimism moderat privind sansele motiunii de cenzura: De fiecare data cnd a fost vorba de vot Dragnea a stiut sa si tina oamenii lnga el

Liderul USR Dan Barna spune ca are un optimism moderat in privinta sanselor motiunii de cenzura impotriva Guvernului care intra joi la vot, el precizand ca a discutat cu cateva zeci de parlamentari, iar cifrele sunt variabile. El a mai spus ca riscul adoptarii unei Ordonante de Urgenta pe amnistie si gratiere este unul foarte mare, iar daca se va intampla acest lucru USR va fi in strada, alaturi de oameni.

DAN BARNA: ii cerem premierului sa nu arunce Romania in criza

Presedintele USR, Dan Barna, i-a solicitat astazi premierului Viorica Dancila sa nu adopte ordonanta de urgenta privind taxa pe lacomie si sa discute cu oamenii de afaceri.

DAN BARNA: USR si PNL vor ataca la CCR proiectul legii pensiilor

USR si PNL vor ataca la Curtea Constitutionala proiectul legii pensiilor, a anuntat astazi liderul USR, Dan Barna.

Presedintele USR ameninta cu o revolutie daca Guvernul da amnistie si gratiere! Vom iesi in toata tara si vom sta in strada pana cand guvernul PSD va cadea

Presedintele USR, Dan Barna, apreciaza ca daca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea, PSD va arunca Romania catre o adevarata revolutie. Liviu Dragnea a cerut astaz.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )