Libnet.ro
UNICEF

23:45

DOCUMENT ALDE a platit 50.000 de euro pentru intalnirile lui Tariceanu din Statele Unite

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT ALDE a platit 50.000 de euro pentru intalnirile lui Tariceanu din Statele Unite

Firma americana Mercury Public Affairs a depus la registrul in care sunt inregistrate contractele de lobby cu entitati straine,Foreign Agents Registration Act, un contract cu ALDE, formatiune condusa de Calin Popescu Tariceanu, care prevede ca partea americana ii va asigura presedintelui Senatului intalniri cu oficiali guvernamentali din SUA, cu ocazia prezentei acestuia peste ocean. continuă pe Adevărul

ALDE plateste 50.000 de euro pentru intalnirile lui Tariceanu din Statele Unite

Firma americana Mercury Public Affairs a depus la registrul in care sunt inregistrate contractele de lobby cu entitati straine,Foreign Agents Registration Act, un contract cu ALDE, formatiune condusa de Calin Popescu Tariceanu, care prevede ca partea americana ii va asigura presedintelui Senatului intalniri cu oficiali guvernamentali din SUA, cu ocazia prezentei acestuia peste ocean.

Mita de doua milioane de euro pentru deblocarea unor plati la reabilitarea caii ferate Bucuresti-Constanta. Trei persoane, intre care un consilier al fostului ministru Silaghi, sub control judiciar

Trei persoane au fost plasate sub control judiciar de procurorii DNA in cadrul unei anchete privind o mita de peste doua milioane de euro pentru deblocarea platilor catre o companie care a facut lucrari de reabilitare a tronsonului de cale ferata Bucuresti - Constanta. Una dintre persoanele vizate este Mihaela Szechely, consilier al fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, acuzata ca a cerut bani de la un reprezentant al companiei de constructii, iar in perioada 2012-2015 a primit, prin intermediul unei firme pe care o controla, peste 9,41 de milioane de lei. O parte din bani au fost transferati unei firme belgiene de consultanta, dupa care au fost folositi pentru plata unor servicii de publicitate in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012.

Contabilul unei banci a furat peste 700.000 de euro pentru iubitul roman. Mi-era frica sa nu il pierd

Un barbat, contabil la o banca din Stuttgard, Germania, a furat 725. 000 de euro pentru a-i face pe plan iubitului sau roman. Acesta a spus ca recurs la acest gest de teama sa nu-l piarda, insa greseala ei o po.

25.000 EURO PENTRU TREI STARTUP-URI Total a desemnat castigatorii concursului Startupperul Anului

Concursul de antreprenoriat Startupperul Anului, ajuns la a doua editie, a premiat, ieri, trei proiecte de afaceri, antreprenorii castigatori urmand sa beneficieze de un program de mentorat si coaching profesional pe o perioada de trei luni si de sprijin financiar in suma totala de 25. 000 de euro premiul I - 12. 500 de euro, premiul II - 7. 500 de euro si premiul III - 5. 000 de euro).

Generali investeste un miliard de euro pentru gestionarea activelor

Assicurazioni Generali SpA a anuntat, astazi, ca va investi un miliard de euro 1,1 miliarde de dolari) in primul sau fond pentru gestionarea activelor, a anuntat publicatia financiara italiana Il Sole 24 Ore.

General Electric, amendata de CE cu 52 milioane euro pentru furnizarea de informatii inexacte la preluarea unei companii daneze

General Electric a fost amendata cu 52 milioane euro pe motiv ca a furnizat informatii inexacte in procesul de achizitionare a companiei daneze LM Wind, anunta Comisia Europeana. CE si-a data cordul in martie 2017 pentru ca General Electric sa cumpere compania daneza producatoare de pale pentru rotoare, dar Comisia spune ca s-a dovedit ca initial nu a primit informatii corecte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )