Libnet.ro
UNICEF

10:31

Legea privind Codul administrativ, care prevede pensii speciale pentru alesii locali, este neconstitutionala

Hotnews Hotnews,
 Legea privind Codul administrativ, care prevede pensii speciale pentru alesii locali, este neconstitutionala

Legea privind Codul administrativ - care prevede acordarea de pensii speciale pentru alesii locali - este neconstitutionala, a decis, marti, Curtea Constitutionala, a declarat pentru Hotnews presedintele CCR, Valer Dorneanu. continuă pe Hotnews

UPDATE Legea privind Codul administrativ, care prevede pensii speciale pentru alesii locali, este neconstitutionala

Legea privind Codul administrativ - care prevede acordarea de pensii speciale pentru alesii locali - este neconstitutionala, a decis, marti, Curtea Constitutionala, a declarat pentru Hotnews presedintele CCR, Valer Dorneanu.

Prima frana pentru pensii speciale nesimtite: ce-a decis CCR

Subiectul pensiilor speciale in Romania e un subiect aparte. O decizie CCR a venit insa sa mai clarifice putin lucrurile. Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a stabilit ca prevederile legii privind codul administrativ al Romaniei sunt neconforme cu legea fundamentala. Una dintre cele mai controversate prevederi anticipa pensii speciale pentru primari. Cererea de neconstitutionalitate a [] .

Codul administrativ este neconstitutional in ansamblul sau (surse CCR)

Legea privind Codul administrativ este neconstitutionala in ansamblul sau, a decis, marti, Curtea Constitutionala a Romaniei, au precizat pentru AGERPRES surse din CCR. Actul normativ prevede, printre altele, faptul ca alesii locali vor incasa pensii.

Codul administrativ este neconstitutional

Curtea Constitutionala a admis obiectiile de neconstitutionalitate vizand Codul administrativ - care, printre altele, introducea pensii speciale pentru alesii locali - stabilind ca legea este neconstitutionala in ansamblul ei, pentru ca nu a fost consultat Consiliul Economic si Social si nu a fost respectat principiul bicameralismului.

Eugen Tomac, dupa decizia CCR privind pensiile speciale ale primarilor: in forma adoptata, Codul administrativ nu era altceva decat un cod al RUSINII. PSD si UDMR isi dadusera mana spre a-i UMILI pe romani

PMP reactioneaza dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), conform careia prevederile Legii privind Codul Administrativ privind pensiile primarilor sunt neconforme cu Legea.

Legea Codului administrativ, declarata neconstitutionala in ansamblu

Legea privind Codul administrativ este neconstitutionala in ansamblul sau, a decis, marti, Curtea Constitutionala a Romaniei, au precizat pentru AGERPRES surse din CCR. Potrivit surselor citate, legea.

VICTORIE pentru Iohannis la CCR: Codul Administrativ, declarat neconstitutional in integralitate

Judecatorii CCR au admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si a opozitiei cu privire la neconstitutionalitatea Codului administrativ al Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii.

VESTE SOC din noua lege a pensiilor: Cine sunt romanii care primesc PENSII de 3.200 de lei. Vezi daca si tu esti pe LISTA

Legea Pensiilor recent aprobat de Executiv vine cu o serie de schimbari importante fata de actualul cadru legislativ, cea mai importanta fiind cresterea valorii finale a pensiilor Se propune si aplicarea.

Legea privind regimul strainilor in Romania, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea legii pentru modificarea si completarea unor acte normative privind regimul strainilor in Romania. Legea are ca obiect de.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3022 seconds )