Libnet.ro
UNICEF

07:30

OUG privind noi taxe si impozite. Ministrul Muncii: Probabil va fi introdusa pe ordinea de zi

Antena3 Antena3,
OUG privind noi taxe si impozite. Ministrul Muncii: Probabil va fi introdusa pe ordinea de zi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, in Parlament, ca probabil va fi introdusa joi, pe ordinea de zi, Ordonanta ce prevede masurile fiscale anuntate de Eugen Teodorovici, inclusiv taxa pe. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, ultimele informatii despreOUG privind noi taxe si impozite

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, in Parlament, ca probabil va fi introdusa joi, pe ordinea de zi, Ordonanta ce prevede masurile fiscale anuntate de Eugen Teodorovici, inclusiv taxa pe.

Proiectul de OUG privind noile taxe, pe ordinea de zi a Consiliului Economic si Social. n partea a doua a zilei urmeaza sedinta de Guvern

In cadrul unei sedinte programata pentru joi a Consiliului Economic si Social CES) se va discuta, in vederea unui aviz, de Proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene. Astfel, este foarte posibil ca in sedinta de Guvern programata pentru a doua parte a zilei sa intre acest proiect. Ar urma sa se introduca o taxa pe lacomie pentru banci calculata in functie de ROBOR, plafonarea pretului la gaze, posibiltatea iesirii din Pilonul II de pensii si altele.

UPDATE Proiectul de OUG privind noile taxe, a primit aviz negativ n Consiliului Economic si Social

In cadrul unei sedinte programata pentru joi a Consiliului Economic si Social CES) se va discuta, in vederea unui aviz, de Proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene. Astfel, este foarte posibil ca in sedinta de Guvern programata pentru a doua parte a zilei sa intre acest proiect. Ar urma sa se introduca o taxa pe lacomie pentru banci calculata in functie de ROBOR, plafonarea pretului la gaze, posibiltatea iesirii din Pilonul II de pensii si altele. UPDATE Aviz negativ dat de partile din care este format CES, respectiv patronate, sindicate si societatea civila.

Ministrul Muncii a confirmat ca OUG de modificare a Codului Fiscal ar putea fi adoptata in sedinta de Guvern de joi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, in Parlament, ca probabil va fi introdusa joi, pe ordinea de zi, Ordonanta ce prevede masurile fiscale anuntate de Eugen Teodorovici, inclusiv taxa pe.

VIDEO Viorica Dancila anunta ca ordonanta privind noile taxe ar putea fi adoptata joi: Nu e vorba de noi taxe, e vorba de masuri de sprijin pentru cetateni

Premierul Viorica Dancila a lasat deschisa posibiltatea adoptarii ordonantei de urgenta care introduce noi taxe chiar in sedinta de Guvern de joi, daca se finalizeaza discutiile din Consiliul Economic si Social.

Ministerul Mediului amana pe termen nelimitat introducerea unei noi taxe auto

Autoritatile romane nu au gasit o formula de calcul care sa respecte legislatia europeana asa ca au luat decizia sa amane pe termen nelimitat introducerea unei noi taxe auto.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Condamn declaratiile presedintelui si ale opozitiei. Le consider iresponsabile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut o serie de precizari la Antena 3 cu privire la pensiile si salariile romanilor din anul 2019.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Condamn declaratiile Presedintelui si ale Opozitiei. Le consider iresponsabile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut o serie de precizari la Antena 3 cu privire la pensiile si salariile romanilor din anul 2019.

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine.

AUDIO Circ n CES pe OUG privind taxele: Ion Ghizdeanu, nervos, tipa catre sindicalisti: Da' ce-i asta? Faceti ingerinte n activitatea Guvernului? / Sindicalist: Japca se numeste, sa citez din Dragnea

Consiliul Economic si Social CES) a avut, joi, o sedinta de plen in care s-a votat noua OUG prin care se introduc taxe. La dezbatere au participat, printre altii, secretari de stat si presedintele Consiliului National pentru Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu. inca de la inceput spiritele s-au aprins. Aproape toate discutiile au avut tonul ridicat, remarcandu-se seful CNSP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )