Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin careisi taie din atributii

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin careisi taie din atributii

Seful statului Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca presedintele si vicepresedintii ANCOM sa fie numiti de cele doua Camere ale Parlamentului, reunite in sedinta comuna, cu votul. continuă pe Antena3

Anuntul important pentru romani facut de presedintele Klaus Iohannis

Anunt important pentru romani facut de presedintele Klaus Iohannis. Elvetia renunta, de anul viitor, la restrictiile de pe piata muncii pentru romani. Declaratia sefului statului vine dupa o intrevedere cu.

Iohannis a promulgat legea ce obliga televiziunile sa subtitreze si filmele romnesti

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care televiziunile cu acoperire nationala si locala vor subtitra filmele romanesti pentru a veni in sprijinul persoanelor cu deficiente auditive, transmite Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat in Cartea Centenarului, o reeditare a Cartii de Aur din 1929 realizata de CJ Alba si Muzeul Unirii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a fost, astazi, primul semnatar al Cartii Centenar, o reeditare a Cartii de Aur a Serbarilor Unirii, datata in 1929 si reprezentand una dintre cele mai importante piese aflate in patrimoniul Muzeului National al Unirii din Alba Iulia.

Klaus Iohannis il primeste astazi pe presedintele Confederatiei Elvetiene, aflat in vizita oficiala in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Confederatiei Elvetiene, Alain Berset, care efectueaza o vizita oficiala in tara noastra, la invitatia omologului roman.

Decrete SEMNATE de Klaus Iohannis: Fostul premier Sorin Grindeanu, VIZAT DIRECT

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru promulgarea Legii potrivit careia conducerea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul britanic Theresa May, pe 14 noiembrie (surse)

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu premierul britanic Theresa May, pe 14 noiembrie, la Londra. Potrivit unor surse Agerpres, invitatia vine din bartea prim-ministrului Marii Britanii, iar.

Klaus Iohannis, intalnire cu Teresa May la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii, Theresa May, pe 14 noiembrie, la Londra, la invitatia premierului britanic, au declarat vineri surse oficiale pentru Agerpres.

Klaus Iohannis: Avem responsabilitatea sa le cerem socoteala celor care comit crime impotriva presei

Presedintele Klaus Iohannis a scris, vineri, pe Twitter, un mesaj in care afirma ca libertatea de expresie si informatia reprezinta valori de baza ale democratiei si ca este necesar ca aceia care comit crime.

Klaus Iohannis a semnat in Cartea Centenarului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi in Cartea Centenarului, spunand ca ideea de a expune publicului marturiile momentului 1918, impreuna cu cele ale Romaniei de astazi, este cu atat mai potrivita cu cat tara noastra se pregateste pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Klaus Iohannis, anunt importantprivind Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va participa pe 1 decembrie la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala de la Bucuresti si de la Alba Iulia. Vom petrece si vom sarbatori ziua de 1 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )