Libnet.ro
UNICEF

09:30

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea privind infiintarea catalogului scolar online

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea privind infiintarea catalogului scolar online

Presedintele Klaus Iohannis a trimis marti Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru completarea art. 70 din Legea Educatiei Nationale, care prevede infiintarea catalogului scolar online, ca platforma pentru. continuă pe B1

Victor Ponta: intrebarile de la referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis sunt defazate ca timp

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca temele propuse pentru referendumul national din 26 mai sunt defazate ca timp. Referitor la referendumul propus de presedintele Romaniei noi nu am avut.

Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta reprezinta un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!.

Klaus Iohannis saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare: Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Klaus Iohannis saluta trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, precizand ca acesta este un un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire.

Klaus Iohannis, despre trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei. Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si.

Klaus Iohannis a decorat spitalul din Constanta, unde Sorina Pintea a gasit ieri dezastru, mizerie si debandada

Spitalul Judetean din Constanta, despre care ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma, chiar ieri, ca a gasit acolo dezastru, mizerie, debandada si probleme care tin de siguranta pacientului, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis. Lista spitalelor decorate de seful statului este completata de alte spitale cu probleme, precum Spitalul Judetean din Cluj si Institutul Oncologic din Cluj - ambele surse ale unor imagini dezastruoase care circula in mediul online.

Klaus Iohannis participa la Forumul European pentru Antreprenoriat: Care sunt principalele teme ce vor fi dezbatute in cadrul evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, 10 aprilie, la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum). Organizat la Palatul Cotroceni, evenimentul subliniaza importanta deosebita.

Klaus Iohannis se pregateste sa lanseze o noua carte. Ce titlu are aceasta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni pe Facebook ca urmeaza sa lanseze o noua carte. Acesta a postat o fotografie a copertii, impreuna cu mesajul in curand.

Klaus Iohannis, de Ziua Internationala a romilor: Este un bun prilej pentru a condamna ferm manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor care apartin acestei etnii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor. Seful statului a precizat ca ziua de 8 aprilie va fi cu adevarat una de sarbatoare.

Cum il prinde trecutul pe Klaus Iohannis. Presedintele, scut pentru Lazar in ciuda a ceea ce sustinea

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti o declaratie din 2015 a presedintelui Klaus Iohannis, prin care sustineaca fiecare magistrat e atat de independent pe cat alege sa fie si ca.

Planul secret al lui Klaus Iohannis pentru alegeri. Marius Pieleanu: Este si coordonatorul echipei de campanie a PNL pentru alegeri

Marius Pieleanu a discutat la Antena 3 despre sedinta de urgenta convocata de Klaus Iohannis cu membrii PNL. Eu cred ca in mod real presedintele tarii este si seful de campanie si coordonatorul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )