Libnet.ro
UNICEF

20:32

Reportaj. Ce nu s-a vazut de la votul pentru repatrierea aurului din Senat. Sa ajunga acasa la Dragnea!

Adevărul Adevărul,
Reportaj. Ce nu s-a vazut de la votul pentru repatrierea aurului din Senat. Sa ajunga acasa la Dragnea!

Proiectul lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede repatrierea aurului din strainatate a trecut marti fara emotii de votul din Senat. La ingrijorarile Opozitiei privind credibilitatea tarii pe piata internationala sau costurile de repatriere, social-democratii au raspuns cu zambete si ironii. Liderii PSD nu i-au raspuns insa si lui Basescu, care, iritat de ironiile pesedistilor, s-a rastit in plen: Sa ajunga acasa la Dragnea. continuă pe Adevărul

DE 1 APRILIE Senatorii au votat repatrierea aurului

Citu, PNL: Trebuie sa cerem avizul de la BCE * Alexandrescu, USR: Masura s-ar explica daca Guvernul a ajuns la fundul sacului * Basescu, PMP: in situatie de criza nu o sa stim cum sa fugim cu aurul la Londra * Serban Nicolae, PSD: Faptul ca aurul se afla in tara nu va schimba statutul de rezerva internationala Senatorii au votat, ieri, in plen, repatrierea aurului pastrat in bancile din stranitate. Astfel, initiativa legislativa promovata de liderul PSD Liviu Dragnea si senatorul social-democrat Serban Nicolae - care prevede ca doar 5% din totalul rezervei noastre de aur sa fie pastrat in bancile straine, in conditiile in care, acum, 65% din cantitatea totala de aur se afla pe alte piete - a trecut de Senat cu 60 de voturi pentru, 29 impotriva si 16 abtineri.

Isarescu: Vom avea o sedinta, dupa care vom trimite Parlamentului pozitia BNR cu privire la repatrierea aurului. Rezerva e rezerva, nu e investitie. Rezervele iti reduc costurile de finantare

Vom avea o sedinta a CA si vom trimite Parlamentului pozitia BNR cu privire la repatrierea aurului, a spus marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu la briefingul de presa care a urmat sedintei de politica monetara. intrebat despre corelatia dintre ROBOR si noua referinta prevazuta in OUG 114/2018, Isarescu a admis ca noile dobanzi s-ar putea situa in jurul facilitatii de creditare 3. 5%), recomandand bancilor sa creasca recompensarea depozitelor.

GUVERNATORUL BNR: Pentru aducerea aurului in tara nu este nevoie de o lege, ci doar de informarea Parlamentului

Pentru aducerea aurului in tara nu este nevoie de o lege, ci doar de acordul Parlamentului, iar pentru acest lucru nu trebuie schimbata Legea Bancii Nationale, a declarat, marti, intr-un briefing de presa, Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Nava de aprovizionare pentru ferme eoliene din Marea Nordului, lansata la Galati

O nava de aprovizionare si suport pentru ferme eoliene din Marea Nordului a fost lansata, vineri, la Santierul Naval din Galati, beneficiarul fiind o companie din Marea Britanie, conform Agerpres.

Repatrierea aurului BNR, initiata de Dragnea si Nicolae, votata luni in Senat

Proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur, va fi votat luni in Plenul Senatului.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2436 seconds )