Libnet.ro
UNICEF

00:07

Senatul a adoptat proiectul de lege al lui Liviu Dragnea privind repatrierea aurului

Hotnews Hotnews,
 Senatul a adoptat proiectul de lege al lui Liviu Dragnea privind repatrierea aurului

Senatul a adoptat, luni, in calitate de prim for sesizat, proiectul legislativ initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur, relateaza Mediafax. Camera Deputatilor are rol de for decizional. continuă pe Hotnews

Senatul, asteptat sa voteze, luni, proiectul lui Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, care va incepe la ora 16. 00, proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur.

Repatrierea rezervei de aur. Senatul, asteptat sa voteze, luni, proiectul lui Liviu Dragnea

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, care va incepe la ora 16. 00, proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur.

Senatorii au adoptat proiectul prin care BNR trebuie sa aduca in tara rezerva de aur

Senatul a adoptat astazi, proiectul de lege prin care Banca Nationala a Romaniei este obligata sa aduca in tara aproape toata rezerva de aur tinuta in Londra, la Banca Angliei, initiat de presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, si de senatorul Serban Nicolae.

Senatorii au aprobat repatrierea rezervei de aur. Proiectul lui Liviu Dragnea si al lui Serban Nicolae merge inainte

Initiativa lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae de a rezervei de aur a Romaniei de la Londra face pasi inainte. Senatorii au aprobat luni proiectul de lege.

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a chemat in instanta Comisia Europeana CE) la Curtea de Justitie a Uniunii Europene de la Luxemburg. Presedintele Partidului Social Democrat acuza CE ca nu i-a fost acordat dreptul la aparare si.

Liviu Dragnea reclama Curtea Europeana pentru refuzul de a ancheta OLAF

Cererea prin care Liviu Dragnea cheama in judecata Comisia Europeana pentru refuzul de a deschide o ancheta referitoare la desfasurarea investigatiei OLAF care l-a vizat a fost publicata de Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Liviu Dragnea si Alexis Tsipras au discutat despre oportunitatile de dezvoltare regionala

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a discutat astazi, cu prim-ministrul Republicii Elene, Alexis Tsipras, aflat la Bucuresti, despre cooperarea bilaterala in domenii precum cel economic, cultural, energetic si transporturi.

Liviu Dragnea: Iohannis ma vrea la puscarie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac la adresa presedintelui Iohannis, pe care l-a acuzat ca ar fi transmis un mesaj clar inaltei Curti de Casatie si Justitie in ceea ce-l priveste, mentionand ca nu.

Senatul a adoptat proiectul PSD privind repatrierea aurului Romaniei

Proiectul initiat de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si de senatorul PSD, Serban Nicolae, referitor la aurul Romaniei a fost adoptat, luni, de Senat, informeaza News. ro. in documentul.

Digi24: VIDEO Baiatul lui Liviu Dragnea pleaca de la stadion in huiduieli

Ceea ce surprinde, insa, este escorta lui Valentin Dragnea: nu mai putin de doua SUV-uri negre si o duba a Politiei urmeaza masina in care s-a urcat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )