Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul, asteptat sa voteze, luni, proiectul lui Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur

Hotnews Hotnews,
 Senatul, asteptat sa voteze, luni, proiectul lui Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, care va incepe la ora 16. 00, proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur. continuă pe Hotnews

Repatrierea rezervei de aur. Senatul, asteptat sa voteze, luni, proiectul lui Liviu Dragnea

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, care va incepe la ora 16. 00, proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur.

Nervii lui Liviu Dragnea, pusi la incercare de subalterni. Vor fi sau nu sectii separate de vot pe 26 mai?

Liviu Dragnea isi contrazice seful de campanie electorala si sustine ca in data de 26 mai nu vor fi organizate sectii de votare separate pentru alegerile europarlamentare, respectiv pentru referendumul privind Justitia anuntat de seful statului. Anuntul presedintelui PSD a venit la cateva ore dupa ce seful de campanie al social-democratilor pentru europarlamentare, Mircea Draghici, [] .

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a chemat in instanta Comisia Europeana CE) la Curtea de Justitie a Uniunii Europene de la Luxemburg. Presedintele Partidului Social Democrat acuza CE ca nu i-a fost acordat dreptul la aparare si.

Liviu Dragnea reclama Curtea Europeana pentru refuzul de a ancheta OLAF

Cererea prin care Liviu Dragnea cheama in judecata Comisia Europeana pentru refuzul de a deschide o ancheta referitoare la desfasurarea investigatiei OLAF care l-a vizat a fost publicata de Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Liviu Dragnea si Alexis Tsipras au discutat despre oportunitatile de dezvoltare regionala

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a discutat astazi, cu prim-ministrul Republicii Elene, Alexis Tsipras, aflat la Bucuresti, despre cooperarea bilaterala in domenii precum cel economic, cultural, energetic si transporturi.

Liviu Dragnea: Iohannis ma vrea la puscarie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac la adresa presedintelui Iohannis, pe care l-a acuzat ca ar fi transmis un mesaj clar inaltei Curti de Casatie si Justitie in ceea ce-l priveste, mentionand ca nu.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Klaus Iohannis: Plangerea penala pentru inalta tradare e pregatita. Nu il suspendam

Update: Liviu Dragnea a declarat joi dupa-amiaza ca PNTCD si Partidul Ecologist nu vor participa la alegerile europarlamentare, pentru a sustine PSD. in aceste zile am avut mai multe discutii cu.

Liviu Dragnea a facut anuntul: S-a semnat alianta PSD - PNTCD - PER pentru europarlamentare

Liviu Dragnea a anuntat, joi, la Parlament, ca social-democratii au semnat protocol de colaborare cu PNTCD si PER pentru europarlamentare. La conferinta au participat si presedintii celor doua grupari.

Liviu Dragnea sustine declaratii de presa de la ora 18.00

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declaratii de presa, de la ora 18. 00, la Parlament, in contextul informatiilor din spatiul public privind adoptarea Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite.

UPDATE Liviu Dragnea a semnat un protocol de sustinere cu PNTCD / Dragnea: Sunt intrebat din cand in cand daca am incredere ca va fi un proces corect. Nu am incredere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a semnat joi un protocol de colaborare cu PNTCD si partidul Ecologist, intr-o conferinta de presa in care a declarat ca nu crede ca ordonantele de urgenta pe legile Justitiei vor intra maine in sedinta de Guvern. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite. Si tot joi, cu cateva minute inainte de inceperea conferintei de presa, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrisese pe Facebook ca exista viata si dupa ministeriat, pe fondul speculatiilor ca PSD i-ar putea retrage sprijinul politic daca nu promoveaza ordonantele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2592 seconds )