Libnet.ro
UNICEF

22:47

Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat de la Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat de la Cotroceni

Consilierul prezidential Simina Tanasescu si-a dat demisia din functia pe care o detine in cadrul Administratiei Prezidentiale, demisia venind in contextul in care judecatorul CCR Petre Lazaroiu a acuzat presiuni asupra Curtii si a amintit de o intalnire cu reprezentanta Cotroceniului. continuă pe Adevărul

Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat

Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat dupa intreg scandalul provocat de intalnirea cu judecatorul CCR. in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la eventuale.

Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat de la Cotroceni

Elena-Simina Tanasescu a inaintat presedintelui Klaus Iohannis demisia din functia de consilier prezidential, in urma speculatiilor aparute in spatiul public.

CCR sesizeaza Comisia de la Venetia pe tema intalnirii dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul Petre Lazaroiu

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, marti, sesizarea Comisiei de la Venetia, ca urmare a situatiei create de intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR Petre Lazaroiu, potrivit Mediafax. Sesizarea va fi trimisa miercuri catre forul european.

Petre Lazaroiu relateaza din nou episodul intalnirii cu consilierul prezidential Simina Tanasescu: I-am spus ca l-am votat pe presedinte, nu am votat PSD

Judecatorul constitutional Petre Lazaroiu a relatat duminica seara la Antena 3 detalii legate de intalnirea sa cu consilierul prezidential Simina Tanasescu, sustinand ca i-a spus acesteia ca el l-a votat pe presedintele Klaus Iohannis, ca nu a votat niciodata PSD, dar ca nu se poate ca acesta sa afirme ca decizia CCR este luata in functie de ceea ce afirma coalitia de guvernare, precizand ca menirea Curtii este sa apere Constitutia.

Consilierul prezidential Siminina Tanasescu a demisionat de la Palatul Cotroceni

Consilierul prezidential Simina Tanasescu si-a dat demisia din functia pe care o detine in cadrul Administratiei Prezidentiale, demisia venind in contextul in care judecatorul CCR Petre Lazaroiu a acuzat presiuni asupra Curtii si a amintit de o intalnire cu reprezentanta Cotroceniului.

Consilierul prezidential Simina Tanasescu, prima reactie dupa ce a fost acuzata ca a facut presiuni asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu

Administratia Prezidentiala a fost implicata intr-un scandal, dupa ce conislierul prezidential Simina Tanasescu a avut o intalnire cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu in care ar fi facut presiuni asupra.

Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat, n contextul scandalului legat de judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Consilierul prezidential Simina Tanasescu si-a dat demisia in contextul scandalului privindu-l pe judecatorul Petre Lazaroiu de la Curtea Constitutionala, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Iohannis declarase marti, referitor la intalnirea dintre Simina Tanasescu si Petre Lazaroiu, ca nu a existat nicio presiune asupra acestuia.

Simina Tanasescu, consiliera de la Cotroceni care a declansat SCANDALUL cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu, a DEMISIONAT (VIDEO)

Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat, ca urmare a scandalului din ultima perioada, cu presiunile acuzate de judecatorul CCR, Petre Lazaroiu. Administratia Prezidentiala a fost implicata.

CCR a sesizat Comisia de la Venetia. SCANDALUL dintre Cotroceni si judecatorul Petre Lazaroiu, pe masa europenilor

Curtea Constitutionala a sesizat Comisia de la Venetia pentru presupuse presiuni asupra judecatorului Petre Lazaroiu, puse de consilierul prezidential Simina Tanasescu. Anuntula fost facut pentru.

A demisionat din functia de consilier prezidential

Simina Tanasescu, care a avut o discutie cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu pe tema mandatului acestuia, a demisionat din functia de consilier prezidential. Presedintia spune ca nu a fost nicio presiune, dar ca nu trebuie sa existe niciun fel de suspiciune in randul opiniei publice, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )