Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cum planuieste Iohannis sa o lase pe Olguta Vasilescu in afara Guvernului

Adevărul Adevărul,
Cum planuieste Iohannis sa o lase pe Olguta Vasilescu in afara Guvernului

Dupa ce a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor, pe motiv ca nu are expertiza necesara, presedintele Klaus Iohannis ar putea sa o respinga si pentru Ministerul Dezvoltarii, tot pe motiv de nepotrivire. in cazul unui nou refuz prezidential, Lia Olguta Vasilescu ar ramane definitiv pe dinafara Guvernului. Doar o decizia a CCR ar mai putea schimba situatia. continuă pe Adevărul

OLGUTA VASILESCU: Daca isi doreste Iohannis mult, ii trimit copie dupa CI

Lia Olguta Vasilescu, propusa succesiv pentru functia de ministru al Dezvoltarii, respectiv al Transporturilor, afirma ca, daca seful statului doreste, ii va trimite o copie dupa cartea sa de identitate, spunand ca nu intelege ce dovada vrea acesta.

Olguta Vasilescu iese la ATAC, dupa ce Iohannis a spus ca NU E COMPETENTA pentru functia de ministru al Transporturilor

Lia Olguta Vasilescu reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu a numit-o la Ministerul Transporturilor pentru ca nu are experienta, iar la Dezvoltare a cerut acte din care sa reiasa ca es.

Lia Olguta Vasilescu, mesaj dur pentru Iohannis: Vreau sa-i amintesc ca si dumnealui, desi era profesor de fizica, si-a dorit sa fie vicepremier si ministru de Interne

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis scrisorile in care argumenteaza refuzul numirilor ministrilor in Guvernul Dancila. Vreau sa va spun ca e.

Oficial Toni Grebla: Premierul va trimite presedintelui aceleasi propuneri pentru Transporturi si Dezvoltare - Mircea Draghici si Olguta Vasilescu

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a confirmat ca premierul Viorica Dancila va trimite presedintelui, cu siguranta, aceleasi propuneri facute deja o data si respinse de seful statului, pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii - Mircea Draghici si Lia Olguta Vasilescu. Hotnews a anuntat anterior ca aceasta era varianta de lucru in PSD.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa refuzul motivat al numirii sale: Sa stie toata lumea, inclusiv liderii UE, cum e cu scandalul din Romania

Lia Olguta Vasilescu, ministru refuzat de Klaus Iohannis pentru functiile de ministru al Transporturilor si de ministru al Dezvoltarii Regionale, a precizat, joi, dupa transmiterea motivelor oficiale ale refuzurilor, faptul ca nu exista motive de nelegalitate si ca seful statului le arata oficialilor europeni ca in Romania e scandal.

Viorica Dancila i-a propus DIN NOU pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Nominalizarile au fost trimise presedintelui

Premierul Viorica Dancila ii propune din nou pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa ce seful statului a trimis, joi, doua scrisori.

Olguta Vasilescu si Mircea Draghici au fostpropusi din noupentru Dezvoltare si Transporturi

Lia-Olguta Vasilescu si Mircea-Gheorghe Draghici au fost propusi din nou pentru portofoliile de laTransporturilor si Dezvoltare Regionala. Premierul Viorica Dancila a transmis, in cursul zilei de.

Olguta Vasilescu si Florin Citu s-au intrecut in replici taioase la TV pe tema ajutoarelor si subventiilor de la stat

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu si senatorul PNL Florin Citu s-au intrecut miercuri seara in replici taioase in timpul unei emisiunila B1TV, pornind de la o postare a liberalului, prin care anunta ce masuri ar lua PNL in prmele 24 de ore daca ar fi la guvernare.

Guvernul ii va trimite lui Iohannis aceleasi propuneri de ministri la Transporturi si Dezvoltare

UPDATE:Secretarul general al Guvernului,Toni Grebla, a confirmat ca la presedinte vor ajunge aceleasi propuneri de ministri:Olguta Vasilescu la Dezvoltare si Mircea Draghici la.

IOHANNIS FACE LUMINA IN SCANDALUL REMANIERII Olguta Vasilescu, respinsa din cauza lipsei de expertiza

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, ieri, motivele pentru care nu a fost de acord cu cele doua solicitari ale premierului Viorica Dancila privind remanierea ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii Regionale si Adminis-tratiei Publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )