Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia. continuă pe B1

Lovitura dura pentru Marea Britanie, in contextul Brexit

Ambasadorul american in Regatul Unit Robert Woody Johnson pune la indoiala posibilitatea incheierii unui acord comercial bilateral in cazul in care Parlamentul ratifica acordul Brexitului incheiat de.

Klaus Iohannis retrimite in Parlament pentru reexaminare Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat consilierul prezidential pe Educatie. in cadrul unei declaratii de presa sustinute de la Cotroceni, Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis trimite in Parlament, pentru reexaminare, Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat Ligia Deca, consilierul prezidential pe Educatie in cadrul unei declaratii de presa. Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

Bomba! Klaus Iohannis, declarat in incapacitate de a conduce?

Inceput de an in forta. Fiecare tabara din Romania are scenarii socante pentru 2019, an prezidential. in cazul lui Klaus Iohannis s-a discutat pana acum despre varianta suspendarii, despre varianta.

Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni teribile despre banii lui Klaus Iohannis in 2019

Astrologul Mariana Cojocarul afirma ca in 2019 presedintele Klaus Iohannis va avea ceva probleme cu banii. Aspect pozitiv la inceput de an este trigonul Soare - Lilith in Varsator, vizibil in prima parte a l.

Retrospectiva 2018: Klaus Iohannis, la al patrulea an de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in acest an ca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale care vor avea loc anul viitor. Cum a aratat anul pentru presedinte si care au fost cele mai importante decizii luate de acesta?.

Decizie de ULTIMA ORA: Klaus Iohannis a semnat decretul: Guvernul Dancila este DIRECT VIZAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 ianuarie, mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, potrivit unui comunicat de presa al.

Decizie de ULTIMA ORA. Klaus Iohannis a semnat decretul: Guvernul Dancila este DIRECT VIZAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 ianuarie, mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, potrivit unui comunicat de presa al.

Prioritatea lui Klaus Iohannis, benzina pentru deplasari

Cheltuielile cu deplasarea presedintelui Klaus Iohannis au crescut de la an la an. Numai pe benzina si pe intretinerea limuzinelor a dat Klaus Iohannis in 2018 vreo 50. 000 de euro. Seful statului face naveta Bu.

Liderul PPE: Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia Consiliului Uniunii Europene

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, spune ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Daul a transmis un mesaj in care anunta ca Romania preia astazi presedintia UE, fara a face vreo referire la Guvern, cel care va gestiona acest mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )