Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ovidiu Raetchi acuza PSD ca a lasat armata fara conducere din cauza ambitiilor lui Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Ovidiu Raetchi acuza PSD ca a lasat armata fara conducere din cauza ambitiilor lui Dragnea

Vicepresedintele PNL al comisiei de aparare din Camera Deputatilor, Ovidiu Raetchi, acuza PSD ca a lasat armata romana fara conducere din cauza ambitiilor lui Liviu Dragnea, comentand astfel decizia Curtii de Apel privind suspendarea decretului prezidential de prelungire a mandatului sefului Statului Major, Bogdan Ciuca. continuă pe Hotnews

REACTIA PSD DUPA DECIZIA CAB: Iohannis a lasat Armata fara sef, o vulnerabilizare grava

Reprezentantii PSD afirma ca presedintele Klaus Iohannis a lasat Armata Romana fara sef de Stat Major chiar in contextul intalnirii pe care a avut-o cu secretarul general al NATO si ca este cea mai grava vulnerabilizare a Armatei de dupa caderea regimului comunist.

PNL acuza PSD ca forteaza firmele sa cotizeze la partid: Turcan: Vlcov va face listele cu firmele ce vor fi controlate de Antifrauda / Ialomitianu: Un consilier e mai important dect un ministru

Liberalii acuza PSD ca vrea sa forteze firmele sa cotizeze la partid, sub amenintarea controalelor stabilite direct de la Guvern, de catre Darius Valcov.

PSD, atac la Klaus Iohannis in scandalul Armatei Romane: Nu intelege nimic din obligatiile pe care le are

PSD sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege nimic din obligatiile pe care le aresi ca a lasat Armata fara sef de Stat Major, fiind cea mai grava vulnerabilizare de dupa.

Liderul PNL acuza: PSD are ceva de ascuns!

PSD are ceva de ascuns, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, facand referire la faptul ca viceprimarul CapitaleiAurelian Badulescua recunoscut ca a mintit procurorii in legatura cu protestul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )