Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Tariceanu, declaratie despre omul lui Iohannis: A dat ordine sa nu se modifice Constitutia Romaniei

Antena3 Antena3,
Tariceanu, declaratie despre omul lui Iohannis: A dat ordine sa nu se modifice Constitutia Romaniei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, comentand intalnirea dintre judecatorul CCR Petre Lazaroiu si consilierul prezidential Simina. continuă pe Antena3

Tariceanu, declaratie-surpriza despre suspendarea presedintelui Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri ca nu a discutat nici cu liderii PSD, nici cu presedintele acestui partid, Liviu Dragnea, despre o eventuala suspendare a presedintelui Klaus.

Secretarul general al PSD: Nu am discutat n partid despre suspendarea lui Iohannis, nu cred ca se va ntmpla / Despre scenariul suspendarii pentru nalta tradare: Exclus

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat vineri ca nu s-a discutat in partid despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis si ca el nu crede ca acest lucru se va intampla. Despre scenariul vehiculat in ultimele zile potrivit caruia Iohannis ar putea fi suspendat pentru inalta tradare, Neacsu a afirmat ca este exclus, intrucat se poate face vinovat de inalta tradare in egala masura in care se poate face vinovata si doamna Viorica Dancila.

Ponta, despre suspendarea lui Iohannis: Sa arunci tara in haos pentru supararea lui Dragnea e o eroare pe care PSD o va plati scump

Daca Liviu Dragnea va fi condamnat a doua oara, va incerca sa declanseze suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, sustine Victor Ponta. Totusi, acesta ii avertizeaza pe fostii colegi de partid ca ar fi bine.

Kelemen Hunor, despre suspendarea lui Iohannis: Ar fi greseala poate cea mai mare din punct de vedere politic

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca in acest moment nu exista motive de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis si afirma ca ar fi greseala poate cea mai mare din punct de vedere politic,.

Ambasadorul Romaniei in Germania, despre suspendarea presedintelui Iohannis: MODIFICARI SEVERE au si vor avea EFECTE

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, reactioneaza la ideea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis si spune ca o asemenea actiune ar insemna o modificare severa care ar duce la fragilizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )