Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIORICA DANCILA i-a cucerit pe SEICI! Unul dintre ei a plimbat-o personal spre PALATUL PREZIDENTIAL! A fost un moment de panica totala

B1 B1,
VIORICA DANCILA i-a cucerit pe SEICI! Unul dintre ei a plimbat-o personal spre PALATUL PREZIDENTIAL! A fost un moment de panica totala

Premierul Viorica Dancila a avut duminica o intrevedere cu prim-ministrul Statului Kuweit, Seicul Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah si cu seful Statului, emirul Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah. Dupa. continuă pe B1

Politikix. De ce da Viorica Dancila din cap

Viorica Dancila a plecat in turneu. Premierul a vizitat Turcia, Emiratele Arabe si Kuweit. S-a intalnit cu inalti oficiali si a incercat sa-i convinga sa investeasca in proiectele pentru care suntem.

Viorica Dancila, vizita in Kuweit

Premierul Viorica Dancila a vizitat, in Kuweit, Centrul Cultural Abdullah Al Salem, Centrul Stiintific, precum si Marea Moschee din Kuwait City, prilej cu care a evocat posibilitatea dezvoltarii relatiilor bilaterale in domeniile cercetarii-inovarii si subliniat ca intreaga comunitate musulmana din Romania a convietuit in pace cu majoritatea crestina.

Corina Cretu: Ce am avertizat s-a intamplat, Curtea de Justitie a UE a condamnat Romania. Am vorbit acest lucru cu Viorica Dancila de un an

Comisarul european, Corina Cretu, a declarat, vineri, ca a avertizat asupra condamnarii pe care Romania a primit-o de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) pentru neindeplinirea directivei privind depozitele de deseuri si ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila de mai bine de un an despre acest subiect.

PNL o cheama pe Viorica Dancila in fata Parlamentului

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al Codului Penal si Codului de procedura penala, a declarat, astazi, liderul liberal Ludovic Orban.

Ludovic Orban: PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al.

PNL o cheama pe Viorica Dancila la raport, in fata Parlamentului. Ludovic Orban: Sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia privind Legile Justitiei (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL o va chema pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru a-i cere sa-si asume o schimbare a legilor justitiei, a Codului Penal si a Codului de Procedura.

VIDEO Viorica Dancila, in O mie si una de nopti:ce a facut premierul in cea mai lunga vizita oficiala de pana acum

Premierul Viorica Dancila a pornit, luni, intr-un turneu de trei vizite oficiale in Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuwait. Cel mai mult a zabovit in Dubai si Abu Dhabi, unde a avut intrevederi cu oficiali arabi si s-a bucurat de cateva vizite turistice. Cu aceasta ocazie, am putut sa o vedem pe doamne prim-ministru intr-o ipostaza inedita: mergand desculta si purtand vesmant islamic.

Viorica Dancila, in Emiratele Arabe Unite. Discutii privind relatiile de afaceri intre cele doua state

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit, joi, cu membri ai conducerii Uniunii Camerelor de Comert si Industrie din Emiratele Arabe Unite, exprimand sprijinul Guvernului pentru consolidarea relatiilor intre.

VIDEO Viorica Dancila, desculta in Emirate

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantul Emirului Abu Dhabi,Hamdan Bin Zayed Al Nahyan,Regiunea de Vest, fiind insotita de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, de ministrul pentru Mediul de afaceri, Stefan-Radu Oprea, dar si de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, temele discutate fiind perspectivele relatiilor bilaterale romano-emirateze, potrivit comunicatului emis de Guvern.

Profesorii si dictatura. INTERVIU cu unul dintre autorii studiului privind valorile profesorilor din Romnia. Proportia celor cu atasament scazut fata de democratie este mai mare n rndul celor tineri

Sunt profesorii din Romania mai toleranti decat restul populatiei? 87% dintre profesori spun ca democratia este buna pentru Romania si 45% sustindictatura. Cum ar trebui sa privim aceste date? Gabriel Badescu, unul dintre autorii studiului 'Educatie pentru democratie in scolile din Romania', explica pentru HotNews. ro care este profilul profesorului roman, cum pot parintii sa schimbe scoala si ce masuri poate lua Ministerul Educatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )