Libnet.ro
UNICEF

20:02

Bomba: Iohannis ar putea pierde alegerile din cauza acestui gest. Cristoiu: Vreo 50 de generali din SRI, SIE, STS, SPP, Doi si-un sfert si de la Armata...

Antena3 Antena3,
Bomba: Iohannis ar putea pierde alegerile din cauza acestui gest. Cristoiu: Vreo 50 de generali din SRI, SIE, STS, SPP, Doi si-un sfert si de la Armata...

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, vineri, la Antena 3, ca guvernul lui Ludovic Orban va trece de votul Parlamentului pentru ca altfel Klaus Iohannis ar putea pierde alegerile prezidentiale. Marti, dupa. continuă pe Antena3

Mai multe medicamente ieftine ar putea sa dispara de pe piata, din cauza acestei taxe. Despre ce este vorba

Producatorii de medicamente trag un semnal de alarma cu privire la taxa clawback, despre care spun ca a ajuns la un nivel care nu mai poate fi sustinut. Daca nu vor fi luate masuri, mai multe medicamente care au preturi accesibile ar putea sa dispara de pe piata. Taxa clawback ar putea duce la disparitia .

Startul viitoarei Comisii Europene e pe cale sa fie amanat, din cauza propunerilor de comisar respinse Guvernul Orban ar fi putea fi cel care trimite noua nominalizare a Romaniei la Bruxelles

Noua Comisie Europeana isi va incepe mandatul cu o intarziere de o luna, din cauza ca propunerile de comisar european trimise de Romania, Ungaria si Franta au fost respins in timpul procedurii de selectie,.

Scenariu-soc: Guvernul Dancila rezista pana la alegerile din 2020

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila -.

Lucrarile la pasajul de pe centura Aradului - blocate din cauza ca proprietarii terenurilor nu permit relocarea retelelor de electricitate

Lucrarile la pasajul peste calea ferata aflat in constructie pe centura municipiului Arad sunt blocate de cateva luni, din cauza ca proprietarii terenurilor impiedica accesul muncitorilor pentru relocarea retelelor de electricitate, potrivit Agerpres. Acestia sunt nemultumiti din cauza faptului ca suma primita pentru expropriere ar fi prea mica si cred ca le scade valoarea terenului. Lucrarile trebuie terminate pana in februarie 2019, insa vor avea o intarziere de cel putin 6 luni, potrivit Agerpres.

Sagrada Familia a fost inchisa din cauza protestelor din Barcelona. Protestatarii au blocat bulevarde intregi

Din cauza protestelor de amploare din Barcelona, unul dintre cele mai importante obiective turistice din oras a fost inchis: Sagrada Familia. Deasemenea. Deasemenea, un meci de fotbal intre Reakk Madrid si.

UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Mai multe cartiere din Ploiesti au ramas fara curent joi in jurul orei 15. 00 din cauza unei avarii majore la compania Electrica. Furnizorul de energie a comunicat catre Dispeceratul Primariei Ploiesti ca avaria a afectat Cartier Vest, Mitica Apostol, Malu Rosu si strazi adiacente, scrie Observatorul Ph. UPDATE Avaria a durat in jur de ora.

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina .

Bodyguard-ul principal al papei Francisc isi da demisia, din cauza unui presupus scandal

Principalul bodyguard al papei, Domenico Giani, seful de securitate al Vaticanului, si-a dat demisia luni din cauza unei scurgeri de informatii in media, cu detalii legate de o investigatie privind o frauda financiara, scrie Times of Malta.

Tragedie in Tulcea. Un barbat a murit din cauza unei candele. Omul nu a mai avut nicio sansa

Un barbat din satul tulcean Horia a murit, marti seara, in timpul unui incendiu izbucnit in locuinta sa din cauza unei candele lasate aprinsa nesupravegheata, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de.

Accident cu cinci victime in Braila, din cauza cetii dense

Accident grav in judetul Braila. Cinci oameni au fost raniti, dupa ce doua autoturisme, o platforma si un tir s-au lovit. Din primele informatii reiese ca un autoturism ar fi intrat in depasire si, pe f.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )