Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Barna a fost surprins pe o plaja exotica, printre pasari flamingo - VIDEO

Antena3 Antena3,
Dan Barna a fost surprins pe o plaja exotica, printre pasari flamingo - VIDEO

Dan Barna s-a refacut dupa esecul de la prezidentiale intr-o vacanta de cinci stele. Liderul USR a fost surprins pe plaja privata a unui hotel din Aruba. continuă pe Antena3

Dan Barna a fost surprins pe o plaja exotica, printre pasari flamingo - VIDEO

Dan Barna s-a refacut dupa esecul de la prezidentiale intr-o vacanta de cinci stele. Liderul USR a fost surprins pe plaja privata a unui hotel din Aruba.

Dan Barna, vacanta de cinci stele in Aruba. Cum a fost surprins liderul USR

Presedintele USR, Dan Barna, a avut parte de o vacanta de cinci stele in Aruba, alaturi de familia sa.

Dan Barna, vacanta de lux in Aruba, dupa ce la prezidentiale si-a dus partidul la un scor la jumatatea celui de la europarlamentare: Cum a fost surprins liderul USR (FOTO)

Presedintele USR, Dan Barna, s-a relaxat la inceput de an intr-o vacanta de lux in Caraibe. Dupa ce a ratat intrarea in turul II al alegerilor prezidentiale si a dus partidul la un scor la jumatatea celui.

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, propunere-soc: O parte dintre pensionari sa plateasca asigurari de sanatate

Fostul consilier politic al presedintelui USR, Dan Barna, Andrei Caramitru lanseaza o serie de propuneri radicale in privinta finantarii sistemului de sanatate.

Dan Barna, reactie la tragedia de la spitalul Floreasca: Fara eforturile colegului meu poate nu s-ar fi stiut. Acesta este USR

Liderul USR Dan Barna a reactionat in cazul Floreasca, acolo unde o femeie a decedat dupa ce a luat foc pe masa de operatie, subliniind ca fara eforturile colegului sau Emanuel Ungureanu, poate nu s-ar fi stiut de aceasta tragedie.

Dan Barna il aplauda pe Emanuel Ungureanu pentru atragerea atentiei privind tragedia de la Floreasca

Liderul USR Dan Barna reactioneaza dupa conferinta de presa sustinuta de ministrul Sanatatii, Victor.

Decizia in cazul lui Gabriel Tamas, dupa ce a fost surprins baut la volan, in Israel: nu mai poate conduce sapte ani

Gabriel Tamas a fost sanctionat, dupa ce a fost surprins sub influenta alcoolului, in timp ce se afla la volan, in perioada in care evolua pentru Hapoel Haifa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )