Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dan Barna sau cum sa te sinucizi politic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Barna sau cum sa te sinucizi politic

Dan Barna, presedintele USR, reuseste in numai patru luni ceea ce nu a reusit niciun alt candidat la prezidentiale: sa isi submineze sansele de a intra in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din luna noiembrie. Daca rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 ii asigura viitorului candidat prezidential al Aliantei 2020 USR PLUS o zestre de 22,36% din numarul total al votantilor si un trend de crestere considerabila, acum, in sondajele de opinie, procentul respectiv s-a diminuat considerabil si continua sa scada. Acesta este rezultatul actiunilor si declaratiilor recente ale liderului USR si urmarea materialului publicat despre Dan Barna de catre jurnalistii de la Rise Project. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna il streseaza pe Iohannis: cu ce il ameninta pe presedinte candidatul USR-PLUS

Dupa motiunea de cenzura, oficialii care au votat pentru demiterea lui Dancila incep sa puna presiune pe Iohannis, in frunte cu candidatul aliantei USR-PLUS, Dan Barna. Mai sunt doar cateva saptamani pana la alegerile prezindentiale si fiecare candidat incearca sa iasa in evidenta prin declaratii cat mai impozante, pe un ton semi-agresiv. in contextul in .

Theodor Paleologu: Candidatura lui Dan Barna este un fel de boala a copilariei pentru USR (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale a catalogat drept o maladie infantila pentru USR, candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidentiale. Prezent in platoul emisiunii.

SONDAJ Credeti ca dezvaluirile Rise Project vor afecta candidatura lui Dan Barna la prezidentiale?

Rise Project a publicat, marti, o ancheta in care sustine ca Dan Barna ar fi supervizat fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Rise Project anunta un articol de investigatie cu Adevarul despre Dan Barna Reactia liderului USR

Nu am nimic de ascuns, spune Dan Barna, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au anuntat pe Facebook ca urmeaza sa publice un articol de investigatie despre candidatul USR-Plus la presedintie.

Dan Barna (USR), dupa consultarile de la Cotroceni: Presedintele Iohannis mi-a reconfirmat ca isi doreste alegeri anticipate, dupa prezidentiale. Mai bine le facem acum

Dan Barna, presedintele USR, a lansat un apel public, dupa incheierea consultarilor catre presedintele Klaus Iohannis privind organizarea alegerilor anticipate acum, cat PSD este slab, explicand ca un.

Dan Barna cere sa fie anchetat de DNA: DLAF e in coordonarea directa a Vioricai Dancila

Candidatul USR la prezidentiale Dan Barna cere ca ancheta unora dintre proiectele de incluziune sociala pe bani europeni realizate de fosta lui firma sa fie preluata de DNA, institutie in care spune ca are incredere, in comparatie cu Departamentul.

Dan Barna cere DLAF sa trimita la DNA toate documentele legate de firma sa: Cer guvernului, premierului demis si DLAF sa inceteze circul. La fel tuturor actorilor politici care instrumenteaza aceasta mizerabila campanie

Liderul USR, Dan Barna, cere Departamentului de Lupta Antifrauda DLAF) sa trimita de urgenta documentele privind contractele firmei sale la DNA, una dintre institutiile care nu sunt controlate politic si in a carei impartialitate crede. Prezidentiabilul USR spune ca nu poate crede in corectitudinea DLAF, de care se ocupa Toni Grebla, omul de incredere al lui Liviu Dragnea, si cere Guvernului, premierului demis si DLAF sa inceteze circul. El are acelasi mesaj si pentru toti actorii politici care instrumenteaza aceasta mizerabila campanie. De asemenea, el face apel la membrii de partid si sustinatori sa nu ii mai atace pe jurnalistii de la Rise, pentru ca nu acestia sunt adversarii, ci vechea clasa politica.

Rise Project sustine ca Dan Barna ar fi supervizorul unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE

Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie Rise Project intr-un material in care se afirma ca seful USR, partidul care a initiat campania FaraPenali, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese. Cum si-a facut averea, potrivit RiseProject

Site-ul de investigatii RiseProject a publicat o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele de interese i-au fost piloni. Prezidentiabilul USR-PLUS a agonisit de-a lungul anilor, dar acum? Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese la baza reusitei Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania .

Dan Barna insista cu alegerile anticipate, dupa consultarile de la Cotroceni. Mesaj pentru Iohannis: Daca vreti cu adevarat sa scapam tara de PSD, aveti curajul sa facem acum anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat pe Facebook ca la consultarile de astazi cu presedintele Klaus Iohannis acesta i-a reconfirmat ca vrea alegeri anticipate, dar considera ca un calendar pentru acestea trebuie abordat abia dupa alegerile prezidentiale. Presedintele Iohannis urmeaza sa aiba consultari si cu liderii PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, dupa care sa anunte, probabil in cursul dupa-amiezii, premierul desemnat sa formeze noul guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )