Libnet.ro
UNICEF

18:15

Eugen Teodorovici se viseaza presedinte: Candva o sa candidez, cu siguranta

B1 B1,
Eugen Teodorovici se viseaza presedinte: Candva o sa candidez, cu siguranta

Eugen Teodorovici nu se multumeste cu functia de ministru al Finantelor pe care o are in prezent si viseaza ca va ajunge, candva, si la cea mai inalta demnitate din statul roman. Acesta a dat ca sigura o ca. continuă pe B1

Eugen Teodorovici: Am promis ca pensionarii vor avea pensii marite. E o crestere de 45% fata de anul 2016

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut o serie de declaratii in Parlament referitoarele la masurile luate de Guvern pana acum. Romania a avut cea mai mare crestere a productivitatii.

Motiunea impotriva ministrului Eugen Teodorovici se discuta astazi in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, luni, de la ora 16. 00, motiunea simpla intitulata Lacomia pesedista submineaza economia nationala si initiata de grupurile PNL, USR si PMP la adresa ministrului Finantelor Eugen Teodorovici. Votul va fi dat in plenul de miercuri.

Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania. Nu candidez ca sa candidez

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, la TVR 1,ca intentioneaza sa candideze si sa castige functia de presedinte a Romaniei, potrivit Mediafax. Nu ma intrebati si cand anume, pentru ca aceasta este surpriza. Stiu cum va fi. Problema nu este cum o sa fie, o sa fie sigur, a declarat Teodorovici.

Teodorovici: Candva o sa candidez si la prezidentialele din Romania

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca intentioneaza sa candideze candva la functia de presedinte al Romaniei, dar ca vrea sa fie o surpriza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )