Libnet.ro
UNICEF

00:06

GABRIELA FIREA DESPRE O EVENTUALA CANDIDATURA A LUI PONTA LA BUCURESTI: Niciodata nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS, ci de la PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA DESPRE O EVENTUALA CANDIDATURA A LUI PONTA LA BUCURESTI: Niciodata nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS, ci de la PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a reactionat, duminica seara, la anuntul ca Victor Ponta ar putea candida din partea Pro Romania la functia de primar al Bucurestiului, amintind ca aceasta l-a sustinut in 2014 la prezidentiale, desi era insarcinata. continuă pe Ziarul Bursa

Romascanu, despre alegerile locale pentru Primaria Capitalei: Gabriela Firea beneficiaza de absolut tot sprijinul PSD. Eu cred ca Ponta nu va candida

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a subliniat ca actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea beneficiaza de tot sprijinul PSD pentru un nou mandat, precizand, totodata, ca PNL nu are un candidat propriu pentru acest fotoliu. in ceea ce priveste o posibila candidatura a lui Victor Ponta pentru Primaria Bucuresti, Romascanu a declarat ca el crede ca acest lucru nu se va intampla.

Firea, despre dejectiile de pe Dambovita: Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu Alexe! Lasati distractia, campania electorala si asa-zisele controale

Primarul Capitalei Gabriela Firea cere Ministerului Mediului sa curete dejectiile de pe Dambovita, transmitandu-i ministrului Costel Alexe sa lase distractia, campania electorala si asa-zisele controale in bataie de joc, cu amenzi abuzive si sa vada ce se intampla cu ochii sai, acuzandu-i pe cei de la minister ca nu-si fac treaba.

Nicusor Dan: Primarul PSD Gabriela Firea nu a construit in 4 ani de zile nicio gradinita noua in Bucuresti!

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR in cursa pentru Primaria Capitalei, reactioneaza la anuntul primarului general, Gabriela Firea, privind redeschiderea creselor din Bucuresti. intr-un mesaj pub.

Violeta Alexandru (PNL): Am serioase indoieli ca Gabriela Firea va mai deschide lista PSD la Bucuresti

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a declarat sambata ca are serioase indoieli ca actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, va mai deschide lista PSD la alegerile locale, afirmand ca edilul are probleme de sustinere in partid, potrivit Agerpres.

Violeta Alexandru: Am serioase indoieli ca Gabriela Firea va mai deschide lista PSD la Bucuresti VIDEO

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a declarat sambata ca se indoieste ca actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, va mai deschide lista PSD la alegerile locale pentru caca edilul are probleme de sustinere in partid. Violeta Alexandru a mai declarat ca in ceea ce priveste desemnarea candidatilor comuni PNL - USR, vor conta si sondajele.

Violeta Alexandru: Nu stiu daca Gabriela Firea va mai candida, are probleme in partid

Violeta Alexandru, sefa filialei PNL Bucuresti a declarat ca nu crede ca Gabriela Firea PSD) va mai.

Gabriela Firea: Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre

Gabriela Firea incepe sa resimta tot mai mult stresul noii sale candidaturi pentru fotoliul la Primaria Capitalei, in conditiile in care cu o zi in urma povestea la Antena 3 ca este filata pe persoane necunoscute. Edilul a postat, luni, pe Facebook un mesaj in care vorbeste despre tradare, tradatori si oameni lingusitori.

Gabriela Firea, atac furibund la adresa ministrului Muncii: Demisia! Urgent!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, a.

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea nu a construit in patru ani nicio gradinita noua

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, arata ca primarul general, Gabriela Firea, nu a construit nicio gradinita noua, punctand ca redeschiderea unor astfel de unitati, dupa perioada de nefunctionare impusa de criza coronavirusului, nu poate masca acest esec .

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea nu a construit in patru ani nicio gradinita

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, arata ca primarul general, Gabriela Firea, nu a construit nicio gradinita noua, punctand ca redeschiderea unor astfel de unitati, dupa perioada de nefunctionare impusa de criza coronavirusului, nu poate masca acest esec .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )