Libnet.ro
UNICEF

16:16

Klaus Iohannis, atacat din PNL pe tema referendumului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atacat din PNL pe tema referendumului

Lovitura pentru presedintele Klaus Iohannis chiar din interiorul partidului care il sustine la alegerile prezidentiale din acest an. Senatorul PNL, Alin Gorghiu, spune ca referendumul pentru justitie pe care. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Klaus Iohannis este cu inima si cu sufletul alaturi de PNL, alaturi de Romania

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a spus, in discursul sau de la Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este alaturi de PNL si alaturi de Romania cu inima si sufletul, in fiecare zi, in fiecare saptamana.

Klaus Iohannis le cere romanilor sa voteze lista PNL la euroalegeri: PSD a imbracat haina falsa a patriotismului. E cinic/ Ce ne trebuie? Votul romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Summitul PPE de la Bucuresti, prilej cu care seful statului a cerut romanilor sa voteze lista PNL la urmatoarele alegeri. De asemmenea, seful statului a lansat un atac la PSD.

Klaus Iohannis, la summitul PPE de la Bucuresti: Actuala guvernare e un esec

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul PPE de la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia se lanseaza candidatii PNL la alegerile europarlamentare. Ma bucur nespus de mult si sunt emotionat sa.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE 30 DE ANI DE LA REVOLUTIE: Ne-am relaxat prea repede sau am crezut ca politica nu ne priveste

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi, la o intalnire cu publicul in cadrul Festivalului International de Documentar si Drepturile Omului One World Romania, despre ce semnificatie are pentru el anul 1989 si cum vede ultimii 30 de ani in Romania.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Klaus Iohannis: Refuz categoric abordari de tip iliescian ca proprietatea privata este un moft

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca refuza clar, categoric, abordari de tip iliescian potrivit carora proprietatea privata este un moft, dupa ce a fost intrebat, intr-o dezbatere cu societatea civila, cum comenteaza declaratiile din spatiul public legate de proprietatea privata.

Teorie-bomba. Ce s-ar intampla la referendumul pe care il doreste Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este aproape hotarat sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare. Seful statului a spus ca un referendum nu poate sa.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare pe 26 mai. S-a vorbit mult despre referendum si am spus ca lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere.

Klaus Iohannis, decizie importanta pentru Romania in plan extern: Presedintele a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Bruxelles, la 6.

Klaus Iohannis, miscare importanta in Europa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 18 martie a. c. , decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la Tratatul Atlanticului de Nord,.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )