Libnet.ro
UNICEF

16:45

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Iohannis: Trebuie sa organizam alegeri anticipate

Ludovic Orban a afirmat ca l-a informat oficial pe Klaus Iohannis, dupa prima vizita externa la Bruxelles. Premierul a vorbit cu Presedintele si despre alegerile anticipate. Acesta sustine ca trebuie organizate alegeri anticipate.

Ludovic Orban, dupa vizita la Bruxelles: Romania trebuie sa devina mai influenta, mai implicata in luarea deciziilor

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, in contextul vizitei efectuate la Bruxelles, ca deciziile care se iau la nivelul Uniunii Europene creeaza consecinte, iar Romania trebuie sa devina mai influenta, mai implicata in luarea deciziilor.

Orban, dupa intalnirea cu Iohannis: Am hotarat cu presedintele ca e nevoie de anticipate. Ce spune despre demisia sa

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a hotarat cu presedintele Klaus Iohannis ca e necesara declansarea anticipatelor si ca urmeaza a fi stabilita strategia.

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

LUDOVIC ORBAN, LA INTALNIREA CU SECRETARUL GENERAL NATO: Numarul contingentelor romanesti va fi marit, daca NATO impune

Marea Neagra, zona de importanta geostrategica deosebita pentru Alianta nord-atlantica, Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO Regiunea Marii Negre este de o importanta strategica deosebita pentru NATO, a declarat, ieri, Jens Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, in urma intrevederii cu premierul Ludovic Orban pe care a avut-o la sediul institutiei de la Bruxelles.

VIDEO Orban, dupa discutiile cu Iohannis: Eu si presedintele am decis ca cel mai bine pentru Romania este sa organizam alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul discutiilor cu presedintele Iohannis, ca au convenit organizarea alegerilor anticipate, sustinand ca reprezinta cea mai buna solutie pentru Romania.

LUDOVIC ORBAN: NATO e fundamentala pentru Romania

Organizatia Tratatului Nord-Atlantic este fundamentala pentru Romania, iar angajamentul tarii noastre la succesul Aliantei este solid, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO, potrivit G4Media.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

Ludovic Orban anunta prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor: Sensul discutiilor pe care le-am avut cu presedintele converge spre aceasta solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor. Declaratia premierului vine dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )