Libnet.ro
UNICEF

10:30

Manafort pledeaza vinovat si coopereaza in ancheta amestecului Rusiei in alegerile SU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Manafort pledeaza vinovat si coopereaza in ancheta amestecului Rusiei in alegerile SU

Fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, Paul Manafort, a pledat vinovat ieri in fata unui judecator, recunoscand ca a conspirat impotriva SUA si a obstructionat justitia, si a acceptat sa coopereze cu procurorul special Robert Mueller in ancheta privind amestecul Rusiei in alegerile americane prezidentiale din 2016, relateaza presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Manafort pledeaza vinovat si coopereaza in ancheta amestecului Rusiei in alegerile SU

Fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, Paul Manafort, a pledat vinovat astazi in fata unui judecator, recunoscand ca a conspirat impotriva SUA si a obstructionat justitia, si a acceptat sa coopereze cu procurorul special Robert Mueller in ancheta privind amestecul Rusiei in alegerile americane prezidentiale din 2016, relateaza presa internationala.

Manafort va coopera n dosarul amestecului Rusiei n alegerile din 2016 / Casa Alba: Acordul lui Manafort nu are legatura cu victoria lui Trump

Paul Manafort, fost director al echipei de campanie electorala a presedintelui Donald Trump, a acceptat sa coopereze cu procurorii in investigatia privind amestecul Rusiei in alegerile din 2016, au spus procurorii, relateaza Reuters. Potrivit Casei Albe, acordul lui Manafort cu procurorii nu are nicio legatura cu victoria presedintelui Trump.

Manafort pledeaza vinovat si coopereaza cu procurorul special Mueller

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a pledat vinovat vineri in fata unui judecator, recunoscand ca a conspirat impotriva tarii sale si a obstructionat justitia americana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )