Libnet.ro
UNICEF

12:30

INTERVIU Marcel Ciolacu: Luam peste 25% la alegeri. Daca Guvernul schimba legea electorala, protestam la UE. Daca o schimba Parlamentul, sesizam CCR

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Marcel Ciolacu: Luam peste 25% la alegeri. Daca Guvernul schimba legea electorala, protestam la UE. Daca o schimba Parlamentul, sesizam CCR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, la Adevarul Live, de ce nu vor social-democratii alegeri anticipate si nici alegeri locale in doua tururi. Va face PSD alianta cu ALDE si ProRomania in teritoriu? Cu cate datorii a ramas partidul dupa alegerile prezidentiale? Exista dialog intre PSD si presedintele Klaus Iohannis? Cata influenta mai are Liviu Dragnea in partid?. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu anunta prioritatea ZERO a PSD: Respingerea pensiilor speciale

Prioritatea legislativa a PSD-istilor este eliminarea pensiilor speciale, mai putin pensiile de serviciu ale militarilor, a anuntat, miercuri, seful interimar Marcel Ciolacu. Din studii, . ) 93% dintre.

Marcel Ciolacu: PSD va obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca sunt sanse de 50% sa candideze la sefia partidului la Congresul de luna viitoare, iar in cazul in care va intra in cursa va trece in proiectul sau politic o reuniune si o inchegare a fortelor de stanga. De asemenea, Ciolacu a subliniat ca social-democratii vor obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale.

Marcel Ciolacu anunta schimbari importante in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca printre propunerile de modificare a statutului partidului se va numara si cea care prevede ca primele trei organizatii cu rezultate bune la alegeri sa faca parte, de drept, din Biroul Permanent National.

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a vizitat pe Liviu Dragnea in inchisoare: Nu imi pot permite. inseamna ca jignesc votul oamenilor

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, atat timp cat este presedintele Camerei Deputatilor, nu va avea niciun contact cu cineva care a fost condamnat, daca nu face parte din familia lui, adaugand ca nu isi poate permite sa il viziteze pe Liviu Dragnea la penitenciar din pozitia sociala pe care o are, pentru ca si-ar jigni alegatorii.

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea functiei de prim-ministru, in eventualitatea in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, a anuntat Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu intentioneaza sa propuna ca data pentru reluarea lucrarilor Parlamentului ultima saptamana din luna ianuarie. Propunerea lui Ciolacu a fost validata in Comitetul Executiv al PSD.

MARCEL CIOLACU: Va dau in scris ca domnul Orban nu va mai fi premier niciodata

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este convins ca in cazul in care actualul Guvern al tarii noastre isi va da demisia si va trece si motiunea de cenzura a PSD, Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodata, mai ales ca toata lumea incearca sa scape de el.

Marcel Ciolacu explica de ce nu il poate vizita pe Liviu Dragnea la penitenciar

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, atat timp cat este presedintele Ca.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )