Libnet.ro
UNICEF

22:47

Ministrul Muncii, reactie dupa ce consilierul lui Iohannis a criticat Bugetul pe 2019

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, reactie dupa ce consilierul lui Iohannis a criticat Bugetul pe 2019

Ministrul Muncii a dat o replica acida dupa ce presedintele Romaniei a transmis prin intermediul consilierului prezidential pe probleme economice, Cosmin Marinescu, ca din calculele Administratiei Prezidentiale. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, raspuns dur pentru Klaus Iohannis: Nu putem face niciun pas. Noi ne-am facut datoria

Ministrul Muncii, Marius Budai, i-a dat unraspuns dur luiKlaus Iohannis. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019, presedintele Romaniei foloseste ultima.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa declaratiile lui Iohannis: Minte!

Lia Olguta Vasilescu a avut prima reactie dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis. Fostul ministru sustine ca presedintele a confirmat faptul ca este hotarat sa blocheze toate masurile bune ale.

Ministrul Muncii, despre Klaus Iohannis: Un om mic, intr-o functie foarte mare

Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai, a declarat miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca presedintele Klaus Iohannis nu isi cunoaste fisa postului, iar din punctul sau de vedere este un.

Alocatiile copiilor nu vor creste nici de la 1 aprilie. Anuntul facut de ministrul Muncii

Alocatiile copiilor nu vor creste nici de la 1 aprilie, spune ministrul Muncii. Marius Budai afirma ca de vina pentru intarziere este presedintele Klaus Iohannis, care a tergiversat promulgarea.

PSD reactioneaza dupa criticile lui Iohannis: Primul presedinte din istoria Romaniei si probabil din lume care a blocat bugetul propriei tari

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca retrimite bugetul la Parlament. DE asemenea, seful statului a spus ca Guvernul Dancila este cel mai slab Executiv din istoria postdecembrista,.

PSD, reactie oficiala dupa decizia CCR: IOHANNIS TREBUIE SA iSI CEARA SCUZE de la copii

PSD solicita presedintelui Iohannis sa isi ceara scuze copiilor pentru amanarea majorarii alocatiilor sicomunitatilor locale pentru intarzierea inutila a investitiilor.

Sebastian Ghita, prima reactie dupa anularea mandatului sau de arestare: E pacat de anii acestia pe care i-am pierdut toti

Sebastian Ghita a vorbit in direct la Romania TV dupa anuntul privind anularea mandatului sau de arestare. Pot sa spun ca e o veste buna pentru mine si trebuie sa adresez multumiri judecatorilor care.

Dragos Savulescu, reactie dupa condamnarea din dosarul retrocedarilor: A fost o executie

Dragos Savulescu a reactionat dupa fuga din tara si condamnarea primita. El a precizat ca nu recunoaste condamnarea si ca ceea ce s-a intamplat a fost o executie. El a transmis un mesaj prin.

Florin Iordache, dupa declaratiile lui Iohannis privind bugetul pe 2019: Sper cat mai repede sa retrimita, astfel incat, intr-un plen reunit sa-l trimitem in aceasta forma

Florin Iordache a declarat, dupa ce sesizarea lui Iohannis privind bugetul pe 2019 a fost respinsa de CCR, ca spera ca presedintele sa retrimita Legea bugetului cat mai repede la reexaminare in Parlament pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )