Libnet.ro
UNICEF

10:31

Paleologu, despre anuntarea sa drept candidat al PMP la Primaria Capitalei: Tipica dezinformare de presa

Adevărul Adevărul,
Paleologu, despre anuntarea sa drept candidat al PMP la Primaria Capitalei: Tipica dezinformare de presa

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidentiale, a catalogat drept dezinformare prezentarea sa drept candidatul popularilor la Primaria Generala. continuă pe Adevărul

Theodor Paleologu, despre anuntarea candidaturii sale la Primaria Capitalei: Tipica dezinformare de presa

Theodor Paleologu a catalogat drept dezinformare de presa prezentarea ca sigura a candidaturii sale din partea PMP la alegerile pentru Primaria Capitalei. intr-un mesaj publicat pe Facebook, acesta a precizat ca.

Nicusor Dan, desemnat candidat pentru Primaria Capitalei de catre USR Bucuresti: USR a demonstrat astazi ca este cel mai democratic partid din Romania - UPDATE

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev.

Theodor Paleologu va fi candidatul PMP la Primaria Capitalei. Tomac candideaza pentru Sectorul 1

Fostul prezidentiabil al PMP Theodor Paleologu va fi candidatul partidului si la Primaria Capitalei, la alegerile de anul viitor, iar liderul formatiunii Eugen Tomac va candida pentru Primaria Sectorului 1, a anuntat duminica, la Romania TV, Traian Basescu, potrivit Mediafax.

Nicusor Dan, desemnat candidat la Primaria Capitalei din partea USR Bucuresti

Deputatul Nicusor Dan a fost desemnat, sambata, drept candidat al filialei USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, informeaza G4 Media. Anuntul a fost facut de presedintele interimar al.

PMP anunta ca va avea candidat unic la Primaria Capitalei. Tomac: Nu vom accepta niciun fel de improvizatie

Presedintele PMP Eugen Tomac a afirmat duminica pe Facebook ca cheia pentru viitorul Capitalei este la partidul sau si ca in interiorul formatiunii sale se regasesc cel putin trei candidati mai buni decat cei anuntati.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat comun la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE - Dumitru Dobrev: Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat pentru Primaria Capitalei: Am discutat pana acum cu USR, cu PNL si mai putin cu PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan a propus, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, un calendar pentru stabilirea unui candidat comun al opozitiei pentru Primaria Capitalei. Candidatul independent care, cel mai probabil, va.

Tomac anunta ca PMP va avea candidat propriu pentru Primaria Capitalei, mai bun decat cel al USR-PLUS

Eugen Tomac a anuntat ca PMP va avea propriul candidat la alegerile pentru Primaria Capitalei. El sustine ca partidul are cel putin trei candidati mai buni decat cei anuntati de USR si PLUS, in timp ce liberalii nu si-au anuntat pozitia, desi au obtinut cel mai mare numar de voturi la ultimul test electoral alegerile prezidentiale).

VIDEO Ciolos, dupa ce Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR la Primaria Capitalei: intelegerea noastra a fost sa avem cate un candidat din partid, nu un candidat independent. Vom discuta luni - UPDATE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca va discuta luni cu reprezentantii USR despre candidatul pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care cele doua partide hotarasera sa aiba cate un candidat care sa provina din partid, si nu un candidat din afara partidului, asa cum este Nicusor Dan. Ciolos a mai spus ca ar trebui sa existe un proces de selectie, astfel incat sa fie desemnat candidatul care are cea mai mare sustinere si s-a declarat convins ca Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, ar putea castiga o astfel de selectie.

Ciolos, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Vom face tot ce tine de noi sa avem un candidat comun

Presedintele PLUS Dacian Ciolos a declarat sambata, referindu-se la existenta unui candidat USR-PLUS la Primaria Capitale, ca se vor face toate eforturile pentru a exista un candidat comun.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )