Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi, la Bruxeles, la Summitul Aliantei Nord-Atlantice

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi, la Bruxeles, la Summitul Aliantei Nord-Atlantice

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice care va avea loc la Bruxelles, unde, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, conform Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul NATO

In timpul reuniunii NATO de la Bruxelles presedintele Klaus Iohannis a decis sa poarte ochelari de soare. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor aliati, precum si o reuniune in formatul Misiunii Resolute Support din Afganistan. De asemenea, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta, dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, relateaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Politic show:Surse: Presedintele Klaus Iohannis l va numi pe Felix Banila la sefia DIICOT; Revocarea nu opreste suspendarea. Iohannis, acuzat de un complex de abateri constitutionale; Suspendari de 30 de zile pentru deputati si fara pancarte n plen

Estul nu crede ca protectia i se cuvine din oficiu. Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la summitul Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, ocazie cu care. Kovesi a demisionat, dar n-a scapat de probleme. Sectia pentru procurori a CSM este asteptata, miercuri, sa pronunte o solutie in.

Imagine virala cu presedintele Klaus Iohannis la Bruxelles. Radu Tudor: Asa este civilizat

Aparitia presedintelui Klaus Iohannis la Summitul NATO, cu ochelari de soare in timpul unei demonstratii aeriene, a polarizat din nou societatea. Criticat de unii, aparat de altii, cert este ca.

Presedintele Iohannis participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor al.

Badaran si las. Da, de presedintele Klaus Iohannis e vorba

Putine lucruri - dar niciunul accesibil publicului - pot explica decizia presedintelui Iohannis de a o concedia pe sefa DNA prin intermediul unui purtator de cuvant adus din concediu de maternitate. Aici nu e vorba despre politica, aici e vorba despre caracter. Iar lasitatea este ultimul atribut pe care-l credeam asociabil cu cea mai inalta functie in stat.

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. ----UPDATE 12:46Marius Iacob, interimar la sefia DNA, dupa revocarea lui KovesiUPDATE 11. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )