Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Klaus Iohannis a semnat intrarea in vigoare a mai multe legi importante

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a semnat intrarea in vigoare a mai multe legi importante

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind intrarea in vigoarea mai multe legi ce au fost aprobate de catre Parlament. Astfel, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis si-a numit noua echipa de consilieri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind numirea consilierilor sai prezidentiali si de stat pentru noul mandat.

Cod Rutier 2020. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea azi. Noi amenzi prevazute in lege

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea Codului Rutier, care prevede amenzi mai mici pentru biciclistii care nu respecta regulile de circulatie. Sanctiunile nu vor mai fi incadrate in clasa a III-a de amenzi 870 1. 160 lei), ci in clasa a II-a 580 725 lei). Amenzile pentru cei care nu isi echipeaza corespunzator bicicletele .

Presedintele Klaus Iohannis depunde juramantul pentru cel de-al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul pentru urmatorul mandat, in Parlament. Sala e pe jumatate goala

Plenul Parlamentului s-a reunit, sambata, intr-o sedinta solemna, in care presedintele Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, a depus juramantul.

Presedintele Klaus Iohannis, apel la unitate dupa comemorarea celor cazuti in lupta pentru libertate: Eroii si martirii nostri au fost impreuna si tot impreuna au izbandit (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un apel la unitate, duminica seara, dupa ce a participat la marsul dedicat eroilor Revolutiei Romane. Suntem aici pentru ca avem datoria sa rememoram izb.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului: Romania europeana, moderna si puternica, visul unor intregi generatii, pentru care romanii au ridicat baricade in `89, trebuie sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de unitate catre natiunea romana, sambata, cand si-a preluat formal al doilea mandat, si a facut un apel la depasirea perioadei de.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE LICITATIA PENTRU TEHNOLOGIA 5G: Un singur provider nu reprezinta o piata concurentiala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la o intalnire informala cu jurnalistii la Cotroceni, ca a sugerat guvernului sa mai astepte cu licitatiile privind implementarea tehnologiei 5G, chiar daca acestea sunt prevazute sa aiba loc in 2020.

KLAUS IOHANNIS, LA FINALUL PRIMULUI MANDAT PREZIDENTIAL: Amnistia si gratierea, aceste prioritati zero pentru PSD, nu au fost obtinute

Ultimii cinci ani au fost cu provocari majore, dintre care cea mai grava a fost pericolul ca tara noastra sa iasa de pe traiectoria sa occidentala, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, ieri, cu prilejul prezentarii bilantului primului sau mandat in fruntea tarii.

Mars in memoria victimelor Revolutiei. Presedintele Klaus Iohannis se alatura evenimentului

Sute de persoane au plecat duminica seara, din Piata Victoriei, intr-un mars de comemorare a Revolutiei din decembrie 1989, cu traseul Piata Universitatii - sediul Ministerului de Interne.

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA FIA Pragurile la SIF-uri, pe cale sa devina istorie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) cea care, printre altele, prevede eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat in prezent la 5%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )