Libnet.ro
UNICEF

05:30

Presedintele si premierul au participat la marsul dedicat eroilor Revolutiei. Iohannis si Orban au aprins candele in memoria victimelor din decembrie `89, ale caror nume au fost proiectate pe cladirea fostului CC (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele si premierul au participat la marsul dedicat eroilor Revolutiei. Iohannis si Orban au aprins candele in memoria victimelor din decembrie `89, ale caror nume au fost proiectate pe cladirea fostului CC (VIDEO)

UPDATE Klaus Iohannis si Ludovic Orban au marsaluit alaturi de oameni, purtandtricolorul. Manifestatia a culminat in Piata Revolutiei, unde presedintele, premierul, revolutionarii si alte persoane d. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, apel la unitate dupa comemorarea celor cazuti in lupta pentru libertate: Eroii si martirii nostri au fost impreuna si tot impreuna au izbandit (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un apel la unitate, duminica seara, dupa ce a participat la marsul dedicat eroilor Revolutiei Romane. Suntem aici pentru ca avem datoria sa rememoram izb.

Motivul pentru care a participat Klaus Iohannis la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis explica prezenta sa la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei prin d.

FOTO VIDEO Mars de comemorare a eroilor Revolutiei. S-a scandat Cinste eroilor si Libertate Klaus Iohannis si premierul Orban au depus candele in cinstea martirilor La eveniment au participat si ambasadorul SUA si cel al Marii Britanii

Peste 1. 000 de oameni si-au adus aminte, duminica, in strada, de evenimentele de acum 30 ani, de focurile de arma, de sperante si de cei care au murit pentru libertate, in cadrul unui mars de comemorare a eroilor Revolutiei. Ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, premierul Ludov Orban, dar si mai multi ministri s-au alaturat evenimentului organizat de Freedom House Romania, Asociatia 21 Decembrie 1989, Geeks for Democracy, Initiativa Romania, Rezistenta, Coruptia ucide. Pe cladirea Ministerului de Interne au fost proiectate numele martirilor, pentru ca noi sarbatorim libertatea, dar ei comemoreaza pierderea celor dragi, scriu organizatorii marsului, referindu-se la familiile celor care si-au pierdut in Revolutie parintii sau copiii, sotii sau sotiile, fratii sau surorile. Oamenii care au participat la mars au strigat Libertate ,dar si Iliescu vinovat pentru sangele varsat.

Iohannis si Orban, la slujba oficiata de Patriarhul Daniel in memoria eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au participat duminica la slujba de pomenire a eroilor Revolutiei din decembrie 1989 de la Catedrala Patriarhala.

Klaus Iohannis si premierul Orban participa la slujba de pomenirea a eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa duminica la slujba de pomenire a eroilor Revolutiei din decembrie 1989 de la Catedrala Patriarhala.

Premierul Orban, la evenimentul dedicat eroilor martiri de la Ateneul Roman: Comemoram acele zile teribile, pline de tragism si maretie, si ne dam seama ca Revolutia face parte din noi insine (VIDEO)

Revolutia Romana, singura pentru care s-a varsat sange in 1989, a ramas vine in memoria noastra, precum si in cea europeana, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica, 22 decembrie, la evenimentul.

Manifestari in memoria eroilor Revolutiei din Decembrie 1989

Garnizoana Drobeta Turnu Severin a organizat, duminica, manifestari dedicate Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. Evenimentul s-a desfasurat, cu incepere de la ora 10:00, la Monumentul Eroilor Revolutiei din fata Casei Tineretului, printr-un ceremonial militar religios.

Gelu Voican Voiculescu, prezent din nou la o slujba de pomenire a eroilor Revolutiei. Reactia cand a fost intrebat daca ii e teama

Gelu Voican Voiculescu, inculpat pentru crime impotriva umanitatii, s-a prezentat si duminica la o slujba de pomenire a eroilor Revolutiei, dupa ce cu o zi in urma a fost agresat de un barbat la o alta ceremonie de comemorare din Bucuresti.

Concertul de 100.000 de euro in memoria eroilor Revolutiei, anulat cu scandal. Evenimentul era organizat de institutul lui Iliescu

Concertul care urma sa fie organizat duminica, 22 decembrie, in memoria eroilor Revolutiei din 1989, a fost anulat, dupa ce mai multi artisti au renuntat sa mai participe la acest eveniment.

FOTO VIDEO Comemorarea eroilor Revolutiei la Focsani, cu reprosuri la adresa sefului judetului. Revolutionar: De fiecare data trimite un valet

Evocarea evenimentelor de acum 30 de ani a avut loc la monumentul eroilor Revolutiei din Decembrie 1989, din centrul Focsaniului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )