Libnet.ro
UNICEF

19:17

Prima reactie a lui Dragnea, dupa ce Tariceanu a evitat un raspuns clar in privinta candidaturii la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Dragnea, dupa ce Tariceanu a evitat un raspuns clar in privinta candidaturii la prezidentiale

Liviu Dragnea a afirmat, luni, ca nu vrea sa-i dea prin intermediul presei o replica lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce liderul ALDE a refuzat sa dea un raspuns ferm in privinta unei candidaturi la. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD dupa ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, sambata, ca Partidul Social Democrat ar trebui sa aiba un Guvern mai performant decat cel din prezent. Totodata, chestionata ce parere are cu privire la faptul.

Carmen Dan, prima reactie dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia: A fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit o prima reactie dupa ce, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, Gabriela Firea a cerut ca aceasta sa demisioneze. A fost o discutie care s-a inchis si s-a.

Firea, la Romania TV: Carmen Dan a fost prima pe lista lui Dragnea sa fie prim-ministru. Nu au fost de acord colegii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca, dupa schimbarea guvernului Tudose, Liviu Dragnea a vrut sa o propuna pe Carmen Dan pentru a prelua functia de premier, dar nu au fost de acord colegii din conducerea partidului, potrivit Mediafax. Gabriela Firea, in scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara.

Prima reactie a lui Carmen Dan, dupa ce Firea i-a cerut demisia: Eu pot lucra cu Primaria Capitalei. Aici nu vorbim de persoane

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, la Neptun, dupa sedinta CEx PSD in care Gabriela Firea i-a cerut demisia, ca situatia a fost transata prin vot de membrii PSD si ca poate colabora.

Firea: Corina Cretu m-a sunat pentru a-mi spune despre ingrijorarile de la Bruxelles pentru ca Dragnea nu i-a raspuns la telefon

Primarul Capitalei a explicat, duminica seara, de ce comisarul european Corina Cretu a sunat-o pe ea pentru a-i spune despre ingrijorarile de la Bruxelles privind situatia din Romania. Gabriela Firea a precizat ca nici inainte de sedinta CEx al PSD, nici pe timpul verii, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-a raspuns la telefon.

Prima reactie a Elenei Udrea, dupa aparitia pe coperta Viva: Arata cat de departe merge divizarea societatii

Elena Udrea a reactionat, vineri, pe Facebook, la scandalul declansat de aparitia sa pe coperta revistei Viva si a faptului ca revista a scris ca este in exil, fostul ministru fiind de parere ca reactiile arata divizarea la care a ajuns societatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )