Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Tudor: Sondaj spectaculos al PNL pentru prezidentiale

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Sondaj spectaculos al PNL pentru prezidentiale

Radu Tudor a prezentat, joi, pe blogul sau un sondaj intern al PNL pentru alegerile prezidentiale. Un sondaj intern transmis in PNL in debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale arata ca in t. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Cine sunt favoritii pentru functia de sef al Diplomatiei Romane si ministru al Apararii

Radu Tudor a vorbit pe blogul personal desprefavoritii pentru functia de sef al Diplomatiei Romane si ministru al Apararii. in urma discutiilor si negocierilor presedintelui Klaus Iohannis cu.

Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste Tamara Buciuceanu

Actrita Tamara Buciuceanu a murit. Anuntul a fost facut de Spitalul Elias. Arstista era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Radu Tudor a postat pe blogul sau un mesaj dupa moartea marei.

Radu Tudor: Aviz amatorilor din alte tari!

Curtea Suprema a Spaniei a pronuntat luni condamnari intre noua si 13 ani de inchisoare in dosarul rebeliunii din Catalonia din 2017. Radu Tudor a comentat informatia pe blogul sau: Aviz amatorilor din alte .

Radu Tudor: Panica la USR - PLUS

Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca nu stie sa-i fi propus cineva aliantei USR-PLUS sa intre la guvernare, pentru o discutie serioasa pe acest subiect si precizeaza ca daca Guvernul.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, la Antena 3: Se fac eforturi uriase pentru prezidentiale. Trei milioane de lire, costul alegerilor

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, a vorbit in exclusivitate pentru Punctul de intanire, despre eforturile uriase care s-au facut in Regatul Unit pentru alegerile prezidentiale. Se.

Calculele PNL pentru noul Guvern. Ultimele mutari ale liberalilor inaintea nominalizarii oficiale a premierului

Zile pline de tensiune in PNL unde se fac calculele pentru noul guvern pe care liberalii planuiesc sa treaca de votul parlamentului cel mai tarziu joia viitoare. Liderii partidului condus de Ludovic Orban, a carui nominalizare ca premier se asteapta marti, au pus pe hartie schita guvernului cu maximum 16 ministere. Titularii postului vor fi decisi dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Pana atunci insa, Ludovic Orban incearca sa securizeze un vot in parlament pentru cabinetul PNL, asta pentru ca partidele care au sustinut motiunea au pus deja conditii. Singurii care au anuntat ca vor vota in bloc pentru sunt parlamentarii minoritatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )